Noapte
Zi
11 August 2023
1 min read

PATRU BĂRBAȚI DIN INDIA DEPISTAȚI CU ŞEDERE ILEGALĂ ÎN DÂMBOVIŢA  

Polițiștii de imigrări din Dâmbovița,în urma acțiunilor întreprinse în cooperare cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, au depistat, ieri, patru bărbați din India care nu au părăsit teritoriul României la expirarea perioadei legale de ședere. Aceștia au fost obligați să părăsească țara noastră, asupra lor fiind dispusă și măsura interzicerii intrării pe teritoriul statelor membre ale Uniunii Europene, Spaţiului Economic European şi Confederaţiei Elveţiene, pentru o perioadă de un an, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Imigrări al Judeţului Dâmboviţa au desfăşurat la data de 10 august a.c. o acţiune pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă, în cooperare cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița.

Astfel, în cadrul activităților întreprinse, poliţiştii au depistat pe raza de competență, patru bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 37 de ani, din India, care nu mai îndeplineau condiţiile şederii pe teritoriul României.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că aceștia au intrat legal în România, în baza unor vize de lungă ședere în scop de muncă, însă la expirarea dreptului de şedere nu au părăsit țara noastră.

Urmare a celor constatate poliţiştii de imigrări au emis pe numele acestora decizii de returnare prin care sunt obligați să părăsească ţara în termen de 15 zile.

Totodată, asupra lor a fost dispusă și măsura interzicerii intrării pe teritoriul statelor membre ale Uniunii Europene, Spaţiului Economic European şi Confederaţiei Elveţiene, pentru o perioadă de un an, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.- BIROUL PENTRU IMIGRĂRI AL JUDEŢULUI DÂMBOVIŢA.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Incendiu la Ciocănești! Flăcările s-au extins și la o anexă gospodărească

Articolul Urmator

Angajații Finanțelor Publice Dâmbovița au protestat în fața instituțiilor

Ultimele Articole

Mergisus