Noapte
Zi
9 August 2023
1 min read

Prefect Claudia Gilia:” Eroii rămân tineri, Eroii rămân modele pentru generații la rând. Ei sunt temelia pe care se consolidează națiuni”

Eroul nostru, Banu Ion, avea 21 de ani în 1939, moment în care s-a înrolat în Armată și a ajuns pe frontul din Est. A apărat Basarabia și a luptat pentru idealurile naționale.
Deși, conform calendarului, îi spunem “La Mulți Ani!” la cele 105 veri, domnia sa rămâne un tânăr de 21 de ani care și-a riscat viața și integritatea pentru o țară întreagă.
IMG-20230809-WA0020
Eroii rămân modele prin curajul lor neînfricat, altruismul și dorința de a face bine. Inspirația pe care o oferă prin faptele lor este un far de lumină pentru toți cei din jur.
În vremuri dificile, domnul Banu ne încurajează să dăm tot ce avem mai bun pentru a schimba lumea în bine, este mesajul transmis de către prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

PLANETA LITUANIA”, DE ANTANAS SUTKUS – O nouă expoziție temporară la Muzeul de Istorie

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: Aproximativ 50 de locuri noi de parcare pe strada Virgil Drăghiceanu, microraionul 9

Ultimele Articole

Mergisus