Noapte
Zi
17 August 2023
1 min read

Un bărbat a fost prins sub un mal de pamânt! A fost transportat cu elicopterul SMURD la un spital din capitală

În această după-aniază, polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment în localitatea Produlești.  În urma deplasării la fața locului și din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 51 de ani, angajat al unei societăți comerciale, în timp ce s-ar fi aflat pe raza localității Produlești, efectuând lucrări la o canalizare, ar fi fost surprins de un mal de pământ, până în zona membrelor inferioare.

IMG-20230817-WA0031

 

Bărbatului i s-au acordă îngrijiri medicale la fața locului, iar un elicopter SMURD l-a transportat la un spital din București. Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Se întrerupe furnizarea apei potabile la Poiana și Lungulețu! VEZI AICI PERIOADELE!

Articolul Urmator

CJD va finanța cu 35 milioane de lei reabilitarea și modernizarea DJ 724 Malu cu Flori-Pucheni

Ultimele Articole

Mergisus