Breaking News

Daniel Cristian Stan, primar Târgoviște:”Am crezut, de la început, într-un proiect major de dezvoltare a Cetății de Scaun”

Sep 27, 2023

“În urmă cu 3 ani, pe 27 septembrie, primeam votul dumneavoastră pentru un nou mandat de primar al municipiului Târgoviște. Era, pe de o parte, confirmarea încrederii că suntem pe traiectoria corectă și, totodată, încărcarea unei responsabilități și mai mari, aceea de a nu dezamăgi.  Am crezut, de la început, într-un proiect major de dezvoltare a Cetății de Scaun și de transformare într-un centru urban atractiv, ofertant, care să fie dat exemplu la nivel național. Am crezut și ați crezut împreună cu mine. În multe privințe, am reușit; în altele, suntem pe drumul bun. Mă cunoașteți, deja; nu uit nimic, nimic din ce-am promis!

Acest mesaj este pentru dumneavoastră să vă mulțumesc pentru că mi-ați dat încredere și, o dată cu asta, energia de a mișca lucrurile. Târgoviștea noastră se transformă în fiecare zi. Târgoviștea noastră este Acasă”, este mesajul transmis de către Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

Actualitate, Administrație, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare