Noapte
Zi
6 September 2023
1 min read

CJD: Microbuze noi pentru transportul elevilor din Dobra, Vulcana Pandele și Văleni Dâmbovița

Începutul anului școlar 2023-2024 vine cu vești bune pentru elevii din comunele Dobra, Vulcana Pandele și Văleni-Dâmbovița, și anume, aceștia vor fi transportați către unitățile de învățământ cu microbuze noi. Achiziția acestora a fost pisibilă cu sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița.
Potrivit declarațiilor președintelui CJD, Corneliu Ștefan, alte 48 de autovehicule sunt așteptate să ajungă în județ.
FB_IMG_1694007773664
“Au sosit primele 3 microbuze școlare din cele 51 pentru care Consiliul Județean Dâmbovița a depus solicitări către Guvernul României sau i-au fost aprobate ori sunt în curs de aprobare cereri de finanțare.
Așadar, copiii din comunele Dobra, Vulcana Pandele și Văleni-Dâmbovița, care au nevoie de un transport pentru a ajunge la școală, vor avea chiar de la începutul noului an școlar microbuze noi, sigure și moderne. Acestea au fost puse la dispoziția celor trei comune de Guvernul României. Cât de curând, voi semna și contractul de furnizare a 31 de microbuze electrice de 8+1 și 16+1 locuri, proiect depus și aprobat spre finanțare prin PNRR. Valoarea acestora se ridică la 6.000.000 de euro.
De asemenea, în ultima ședință a Consiliului Județean Dâmbovița a fost aprobată participarea instituției pe care o conduc la programul derulat de Administrația Fondului pentru Mediu, prin care vom achiziționa alte 17 microbuze școlare, electrice sau hibrid. Cererea de finanțare va fi de aproximativ 5.100.000 de euro”, transmite Corneliu Ștefan, președintele CJD.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

MĂNEȘTI: Vineri se întrerupe furnizarea apei! Se igienizează rezervorul de stocare

Articolul Urmator

Plantație ilegală de cannabis într-o pădure din comuna Ocnița

Ultimele Articole

Mergisus