Noapte
Zi
6 September 2023
1 min read

MORENI: Coliziune între un camion și un autoturism. O persoană a fost rănită

Municipiul Moreni, strada Târgoviștei – din primele date – coliziune între un camion și un autoturism. În urma impactului, o persoană a fost rănită, traficul fiind blocat minute în șir.
IMG-20230906-WA0018
În urma deplasării la fața locului și din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că o șoferiță de 30 de ani, din Iedera, în timp ce ar fi condus un autoturism, din direcția Moreni către Târgoviște, ar fi intrat în coliziune cu un autocamion condus din sensul opus de un bărbat de 54 de ani, din Ocnița. Șoferița a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.
Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.
Sursa foto/video Cosmin Ristea Tiktok

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Festivalul Concurs Național “Ion Dolănescu” și-a desemnat finaliștii

Articolul Urmator

MĂNEȘTI: Vineri se întrerupe furnizarea apei! Se igienizează rezervorul de stocare

Ultimele Articole

Mergisus