Breaking News

Peste 500 de membri ai PSD Dâmbovița din Mănești, Dragomirești, Raciu și Lucieni, prezenți la întâlnirea cu conducerea județeană a partidului

Sep 23, 2023

”Echipă” este cuvântul care definește toate reușitele pe care administrațiile locale din Mănești, Dragomirești, Raciu și Lucieni le au în ceea ce privește numeroasele proiecte gândite și implementate sau în curs de derulare care au ca principal scop dezvoltarea comunitaților locale.Astfel, peste 500 de membri ai echipei PSD Dâmbovița au fost astăzi prezenți în cele patru comune pentru a se întâlni cu conducerea județeană a formațiunii politice și pentru a discuta despre viitoare investiții, dar și despre teme politice cum ar fi alegerile care se vor desfășura anul viitor.

382449935_10013902022014449_1321043029337443562_n ”Ne-am întâlnit astăzi cu peste 500 de membri PSD din organizațiile locale Mănești, Dragomirești, Raciu și Lucieni! Echipele PSD care conduc aceste localități au zeci de proiecte în lucru, cu valori care depășesc de sute de ori bugetele locale și capacitatea primăriilor de a implementa, din banii lor, obiective de investiții deosebit de importante pentru oamenii din comunele noastre! Aici se vede cel mai bine forța de ECHIPĂ a PSD DÂMBOVIŢA! Cu toții am pus umărul pentru ca aceste comune să primescă sumele de care au nevoie! Fie că vorbim de reabilitări, modernizări sau construire de școli, grădinițe sau dispensare, fie că ne referim la drumuri, rețele de apă și canalizare, toate sunt rezultate ale muncii în ECHIPA PSD DÂMBOVIȚA! Am spus-o de fiecare dată! Politica se face pentru oamenii datorită cărora ocupăm funcțiile administrative și politice de astăzi. Alegerile din 2024, europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale, vor fi momentul în care dâmbovițenii trag linie și vor contabiliza munca din ultimii ani. Avem argumente și avem rezultate, iar acestea ne vor confirma că PSD DÂMBOVIȚA este cea mai performantă și puternică organizație politică din județ.”, transmite președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Actualitate, Flash, Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare