Breaking News

PSD Dâmbovița spune NU oricărei alianțe politice pentru alegerile de anul viitor

Sep 12, 2023

În acestă dimineață, PSD Dâmbovita a organizat o conferință de presă la care au participat președintele Corneliu Ştefan,  secretarul executiv- Cristian Stan, prefectul Claudia Gilia, parlamentarii Carmen Holban, Radu Popa, Marian Tachianu şi secretarul de stat – Ionut Săvoiu. Liderul social democrat a prezentat un bilanț al tuturor proiectelor majore aflate în implementare, în diferite stadii, la nivelul județului, dar a vorbit și desre chestiuni politice, mai ales ca anul 2024 va fi unul destul de dificil din acest punct de vedere (patru rânduri de alegeri: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale).

“Suntem pregătiți pentru campanie. Aşa cum am prezentat, avem foarte multe proiecte pe care ni le-am asumat, proiecte fără precedent, care poartă amprenta PSD; nu cred că poate să iasă altcineva și să comunice pe aceste proiecte.

 Am anunțat, în interiorul organizației, că a început campania pentru anul 2024. Avem 5 rânduri de alegeri, europarlamentare, locale, parlamentare şi două tururi de prezidentiale De săptămâna aceasta, vom avea discutil cu toate birourilor organizatiilor locale. Vom începe chiar mâine, cu Gaesti, joi Moreni, vineri – Titu, sâmbătă – Pucioasa și Fieni, urmând, de săptămâna viitoare, celelalte localităti

Corneliu Ștefan a mai precizat și faptul că nu există discutii despre constituirea unei aliante PSD- PNL care să meargă împreună în alegeri. Social democratul dâmbovițean crede în ideea că fiecare partid trebuie să fie pe cont propriu, iar, după rezultate, să se ia în discuție posibile alianțe.

 ”Nu sunt astfel de discutii. Pe noi ne interesează foarte mult ceea ce se întâmplă în PSD La alegerile locale şi europarlamentare vom merge singuri si ne intereseaza foarte mult ce vom castiga noi ca organizatie, la nivel national. Deci Partidul Social Democrat nu va face nicio alianţă, în acest moment, cu vreun partid politic. Eu cred că este normal să meargă fiecare pe sigla lui şi în urma alegerilor in functie de numărul de parlamentan pe care-l va obtine fiecare partid atunci vom stabili şi alianța politica viitoare”, a precizat acesta.

Actualitate, Flash, Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare