Noapte
Zi
6 September 2023
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Cu fonduri prin PNRR, primăria reabilitează Corpul B al clădirii administrației locale

Cu fonduri accesate prin PNRR- Progranul Național de Redresare și Reziliență-, administrația locală târgovișteană a demarat primul proiect care vizează reabilitarea și modernizarea clădirilor în care își desfășoară activitatea personalul din administrația locală, în speță Corpul B al clădirii primăriei, Direcția de Urbanism.
20230906_090949
“Direcția de Urbanism în acest moment a fost mutată la sediul din Microraionul numărul 6, este temporar, până la momentul la care, noi sperăm ca anul viitor să încheiem lucrările pe ceea ce înseamnă eficientizare energetică a corpului B al Primăriei Târgoviște.
Este vorba despre un proiect în valoare de peste două milioane de lei, un proiect care vizează schimbarea acoperișului, schimbarea tâmplăriei, termoizolarea clădirii, sisteme de climatizare noi, sisteme de încălzire noi. Deci, un proiect de natură să răspundă necesităților din acest moment. Este vorba despre un proiect finanțat din PNRR. Este vorba de un prim proiect care vizează imobilele administrației publice locale. 
Că tot am discutat despre PNRR – Suntem în acest moment în faza de licitație publică pentru mai multe clădiri aparținând administrației publice locale, în special unitățile de învățământ. Și mă refer aici la Școala Grigore Alexandrescu în privința căreia lucrările vor începe fie în ultima parte a acestui an, fie la începutul anului următor fiind licitația de execuție deja lansată. Este un proiect de 11 milioane de lei, finanțat tot din PNRR. Grădinița Nr. 2, de asemenea licitație lansată. Grădinița Nr. 11, Grădinița Nr. 3, Grădinița Nr. 14 – toate aceste proiecte sunt în faza de fie este lansată licitația de execuție, fie în faza de obținere a autorizației de construcție.”, a precizat primarul Daniel Cristian Stan în această dimineață.
20230906_091343
 
 

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Echipa ISU Dâmbovița va participa la Competiția Națională de Descarcerare și de Acordare a Primului-Ajutor Calificat

Articolul Urmator

Încă o locuiță destinată victimelor violenței domestice a fost înființată de DGASPC Dâmbovița. Proiectul „Venus – Împreună pentru o viață în siguranță” a fost finalizat! 

Ultimele Articole

Mergisus