Breaking News

Clasă de învățământ profesional, la Corbii Mari

Oct 02, 2023
Este cunoscut faptul că administrația locală a comunei Corbii Mari pune un accent deosebit pe dezvoltarea infrastructurii educaționale, motiv pentru care, ca și noutate, în anul școlar 2023-2024 a fost înființată o clasa de liceu cu profil profesional. Proiectul se desfășoară în parteneriat cu  Arctic Găești, în prezent fiind înscriși 20 de elevi. La final, aceștia de elevi se vor specializa în meseria de frigotehnist și lucrător pe mașini tehnice.
“Am reușit ca anul acesta să avem prima clasă, un parteneriat cu Arctic Găești, unde elevii își vor desfășura pregătirea profesională având oportunitatea de a rămâne angajați și în cadrul societății mai sus menționate dacă vor corespunde criteriilor. Sunt 20 de elevi,  cursurile se desfășoară în clădirea veche a școlii Corbii Mari, specializarea fiind frigotehnist și lucrător pe mașini tehnice. Sperăm ca la anul viitor să extindem.”, transmite primarul comunei Corbii Mari,
“Am reușit ca anul acesta să avem prima clasă, un parteneriat cu Arctic Găești, unde elevii își vor desfășura pregătirea profesională având oportunitatea de a rămâne angajați și în cadrul societății mai sus menționate dacă vor corespunde criteriilor. Sunt 20 de elevi,  cursurile se desfășoară în clădirea veche a școlii Corbii Mari, specializarea fiind frigotehnist și lucrător pe mașini tehnice. Sperăm ca la anul viitor să extindem.”, transmite primarul comunei Corbii Mari, Ionuț Bănică.
Actualitate, Administrație, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare