Noapte
Zi
17 October 2023
1 min read

Pentru a 56- a oară, Târgoviștea se transformă în Cetatea Romanței! 19-21octombrie Festivalul “Crizantema de Aur” 

Festivalului Naţional de Interpretare şi Creaţie a Romanţei „Crizantema de aur”, marele eveniment muzical al oraşului Târgovişte, a ajuns în acest an la cea de a 56-a ediție.

Între 19 şi 21 noiembrie, de la ora 18:00, organizatorii apreciatei manifestări culturale îi invită pe iubitorii acestui gen muzical, în atmosfera romantic, creată la Cinematograful Independența, unde “romanța este dor”, cum ne spune sloganul acestei ediții.

IMG-20231017-WA0048

Organizat neîntrerupt din anul 1968, Festivalul este, şi în acest an, o rampă de lansare pentru tineri interpreți şi compozitori din țară şi din diaspora, dar şi un prilej de a-i asculta pe cântăreții consacrați şi de a-i omagia pe seniorii domeniului.

Fiecare seară are o surpriză pentru public. În prima, de pildă, vor urca în scenă, între alții, premiații din 2022, Liliana Naciu şi Florian Popa, dar şi seniori ai romanței, precum Daniela Vlădescu sau Gina Pătraşcu. Între vedetele care vor bucura inima publicului se numără şi îndrăgitul Fuego.

Evenimentul de amploare este organizat de Primăria şi Consiliul Local Municipal Târgovişte, Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Teatrul „Tony Bulandra”, Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, în colaborare cu Ministerul Culturii, Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România și cu Uniunea Muzicienilor din Moldova. Nu ratați evenimentul muzical la toamnei, la Târgovişte!

 

 

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: Au început lucrările de modernizare a străzii Costache Olăreanu

Articolul Urmator

120 de bilete pentru tratament balnear prin Casa de Pensii Dâmbovița  

Ultimele Articole

Mergisus