Breaking News

TÂRGOVIȘTE: În șapte luni, 12 străzi au fost reabilitate și modernizate! Urmează alte 15! 

Oct 26, 2023
În ultima perioadă, administrația locală a municipiului Târgoviște și-a concentrat atenția asupra proiectelor care au avut în vedere reabilitarea infrastructurii rutiere. Au avut loc lucrări pe 12 străzi și bulevarde, și, potrivit declarațiilor primarului Cristian Stan, în acest moment se pregătesc documentațiile pentru ca alte 15 tronsoane să fie introduse în procesul de modernizare.
În această dimineață, în cadrul unei conferințe de presă, executivul primăriei a dat mai multe detalii despre zonele în care lucrările fie au fost finalizate fie încă sunt în derulare.
IMG-20231026-WA0021
“Îmi este destul de greu să aleg locul unde vom discuta despre reabilitare infrastructurii rutiere a Municipiului Târgoviște. Suntem la intersecția a două străzi recent reabilitate, este vorba despre Pârvan Popescu și de Calea Câmpulung, două străzi care fac parte dintr un proiect foarte amplu care a debutat în luna martie a acestui an și care, în aproximativ 7 luni, au fost reabilitate și modernizate integral 12 străzi, aici fiind vorba despre străzile din microraionul numărul 9, de bulevardele mari cum ar fi Bulevardul Independenței și Bulevardul Libertății unde aseară au fost finalizate lucrările de modernizare, mai sunt de făcut acordurile. De asemenea, se lucrează pe Ana Ipătescu, se va intra pe Mihai Eminescu și pe Maior Brezișeanu.
IMG-20231026-WA0029
De asemenea, se lucrează pe strada Cetății,  pe strada Liniștei, dar și pe pe Calea București. Sperăm ca la finalul acestei săptămâni, cel tărziu la începutul săptămânii viitoare să se finalizeze integral și proiectul de pe Calea București și să reușim să închidem mare parte din ceea ce ne-am propus pentru acest an.  Mai avem pregătite pentru anul viitor încă 15 străzi, lucrăm în acest moment documentațiile tehnice și la obținerea avizelor astfel încât să putem spune că avem mai mare poate o infrastructură modernizată, o infrastructură modernizată, reabilitată și care oferă condiții de trafic foarte  bune. Vă reamintesc și de proiectul care a fost finalizat la sfârșitul anului trecut. Este vorba de reabilitarea, pe bani europeni,  a bulevardului Regele Carol, a străzilor Gării și Lt. Stancu Ion, a bulevardul Mircea cel Bătrân și de reabilitarea pasajului de lângă Pavcom practic parcurgând cea mai importantă etapă de modernizare a infrastructurii rutiere din municipiu.
Totodată, se mai lucrează în acest moment și pe strada Fructelor din cartierul Prepeleac, vor începe lucrările și pe Fluieraș.”, a transmis primarul Daniel Cristian Stan.
IMG-20231026-WA0037
Actualitate, Administrație

Despre autor

Informatie in curs de actualizare