Breaking News

Un bărbat din Boteni a fost stropit cu o substanță inflamabilă și apoi incendiat

Oct 04, 2023
La data de 3 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, un bărbat de 35 de ani, din Crângași.
Cel în cauză, pe parcursul acestei zile, a fost prezentat magistraților, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.
Bărbatul este cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.
Acesta este bănuit că, în după-amiaza zilei de 3 octombrie a.c., în timp ce s-ar fi aflat într-un magazin din localitatea Boteni, pe fondul consumului de alcool, ar fi stropit cu o substanță inflamabilă un bărbat de 40 de ani, din Boteni.
Ulterior, substanța ar fi fost aprinsă, iar bărbatului respectiv i-au fost provocate arsuri, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz pentru administrarea întregului probatoriu și dispunerea măsurilor procedurale prevăzute de lege.
Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
Actualitate, Interviul Săptămânii

Despre autor

Informatie in curs de actualizare