Noapte
Zi
27 November 2023
2 mins read

PSD Organizația Municipală Târgoviște, pregătită pentru alegerile de anul viitor

În această după amiază, la Cinematograful Independența, organizația PSD Târgoviște s-a întâlnit pentru a discuta și a pune la punct acțiunule care vor urma în anul viitor, un an provocator și dificil din punct de vedere politic, și anume, un an în care vor avea loc alegerile europarlamentare, alegerile locale, cele parlamentare, dar și cele prezinențiale. Alături de Daniel Cristian Stan, primar și liderul social democraților târgovișteni, au fost prezenți Corneliu Ștefan, președinte CJD și președinte PSD Dâmbovița, deputații Carmen Holban și Marian Țachianu, dar și alți colegi de partid.
”Am avut, astăzi, o întâlnire premergătoare acțiunilor care vor urma în perioada imediat următoare și pe tot parcursul anului viitor. 2024 va fi, din punct de vedere electoral, o provocare uriașă, cu toate alegerile în același an. Avem obiective mari și nici nu mă gândesc să nu le atingem. Știu ce echipă am în jurul meu, știu ce colegi extraordinari am și cât de pregătiți sunt pentru această provocare. La fel cum sunt conștient de așteptările pe care oamenii le au de la noi. Pe bună dreptate, pentru că ne-am impus noi înșine standarde ridicate. E nevoie de muncă, de entuziasm, de idei noi, de creativitate. E nevoie de noi în stradă, ca-n toți acești ani, „la firul ierbii”, acolo unde se aude cel mai bine vocea târgoviștenilor. I-am ascultat mereu, iar ei ne-au recompensat cu multă susținere. Păstrăm același fel de a fi în relația cu oamenii.
 Sunt foarte încrezător. Și pentru că-i cunosc pe cei din jurul meu. Și pentru că facem o echipă foarte puternică la nivelul județului, împreună cu președintele CJD, Corneliu Ștefan. Dar, mai ales, pentru că avem de partea noastră un succes administrativ probat în timp, cu multe rezultate, care a făcut din Târgoviște unul dintre cele mai apreciate orașe. Pentru noi, pentru comunitate, el este acasă. Și așa ne dorim să rămână și după 2024.”, transmite Stan.
405100288_2649974435166023_7870262099129762480_n
”Astăzi, la Cinematograful Independența, în fața unei săli pline, am vorbit despre PSD Târgoviște, cea mai puternică organizație social-democrată din Dâmbovița. S-a discutat foarte mult despre realizările administrative ale echipei PSD de la primăria municipiului Târgoviște condusă de Daniel Cristian Stan.Sunt realizări care nu pot fi negate de absolut nimeni! Sunt peste 90 de investiții în toate domeniile în Târgoviște, iar valoarea totală a acestora este de peste 1,5 miliarde de lei. Este motivul pentru care PSD Târgoviște va câștiga toate alegerile viitoare: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale. Pentru că este o muncă de ECHIPĂ, am fost alături de administrația condusă de Daniel Cristian Stan, iar acest lucru este reflectat în proiectele pe care, în calitate de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, le-am promovat pentru reședința județului nostru și pentru dâmbovițeni.”, transmite Corneliu Ștefan.
▫️

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Echipe complete la conducerea organizațiilor PSD Bucșani și PSD Ciocănești

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: Duminică, la ora 18:00, se aprinde iluminatul festiv! În Piața Tricolorului vor fi spectacole de lasere și lumini, dar și artificii! 

Ultimele Articole

Mergisus