Noapte
Zi
16 December 2023
1 min read

Accident rutier la Gheboieni! Un bărbat a fost rănit

În această seară,  polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Gheboieni.
Din primele date, polițiștii au stabilit că un tânăr, de 22 de ani, din Gheboieni, în timp ce ar fi condus un autoturism, la intersecția drumului național 72 A cu strada Ruja, în localitatea, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 32 de ani, din Târgoviște.
În urma impactului, șoferul de 32 de ani a fost rănit, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tututor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Și-a pierdut viața strivit de tractor

Articolul Urmator

Gabriel Purcaru a organizat prima ediție a Cupei Moreni KINDER la tenis de câmp

Ultimele Articole

Mergisus