Noapte
Zi
19 December 2023
1 min read

Colindele au răsunat în Parcul Industrial Moreni

Și în acest an, Gabriel Purcaru, directorul Parcului Industrial Moreni, a fost ajutor de nadejde pentru Moș Crăciun, zeci de copii călcând pragul unității pentru a primi cadouri. Într-o atmosferă de sărbătoare și voie bună, cu toții au colindat, au spus poezii sau au cântat.
FB_IMG_1702989830252
“Cu siguranță cea mai frumoasă perioadă din an este acesta, când acești copii minunați ne trec pragul pentru a ne colinda.
Acești copii talentați sunt viitorul nostru, ei sunt cei care vor duce mai departe tradițiile, portul și valorile acestei țări.
FB_IMG_1702991606865
Obligația noastră este să facem tot ceea ce ține de noi pentru a le asigura acestor copii un viitor cat mai sigur!
Le doresc tuturor copiilor,părinților,bunicilor și cadrelor didactice un călduros La Mulți Ani și multă sănătate.”, a transmis Gabriel Purcaru, directorul Parcului Industrial Moreni.
FB_IMG_1702989836136

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Doamnele din Organizația Municipală a Femeilor Social-Democrate Târgoviște, ajutoarele lui Moș Crăciun

Articolul Urmator

CARE VA FI VARIANTA TRASEULUI DRUMULUI EXPRES BUCUREȘTI-TÂRGOVIȘTE

Ultimele Articole

Mergisus