Noapte
Zi
14 December 2023
1 min read

CORBII MARI: Vești bune la sfârșit de an! Au fost emise ordinele pentru înființarea rețelei de gaze naturale

Veștile bune continuă să vină pentru locuitorii comunei Corbii Mari. Un proiect foarte important pentru comunitate va fi implementat și anume înființarea rețelei de gaze naturale. Potrivit primarului Ionuț Bănică, au fost emise ordinele de ministerelor Energiei și Dezvoltării.
“Cel mai frumos cadou pe final de an și UNA DINTRE CELE MAI BUNE VEȘTI pentru comuna noastră: înființarea sistemului de distribuție  de gaze naturale devine REALITATE! Au fost emise Ordinul Ministerului Energiei Nr. 1598/5.12.2023 și Ordinul Ministerului Dezvoltării ,Lucrărilor Publice și Administrației Nr.2364/06.11.2023 ,nimic nu mai poate opri investiția. (…). Acesta este vârful investițiilor pe care le-am avut vreodată aici.”
FB_IMG_1702582041407
FB_IMG_1702582046022
Potrivit edilului, proiectul se ridică la suma de 64.000.000 lei, fiind o asociere cu primăria comunei Odobești.
“Sunt necesare câteva mulțumiri:
 Președintelui CJD, Corneliu Ștefan, fără implicarea căruia nu am fi reușit. Acesta e adevărul. A venit la noi, la ziua comunei, și a făcut această promisiune în fața dumneavoastră – ESTE UN OM DE CUVÂNT!
IMG-20231214-WA0072
Primarului comunei Odobești, Niculae Alecu, pentru o colaborare ireproșabilă pe tot parcursul accesării acestui proiect. Nu mulți ar fi reușit să ducă asta la bun sfârșit dacă nu ar fi existat respect reciproc și sprijin de ambele părți.
Colegilor mei din cadrul Primăriei pentru implicare și efort și Consiliului Local pentru aprobare.
Fără nicio exagerare, susținerea puternică pe care am primit-o din partea Partidului Social Democrat a fost determinantă. Ne place sau nu, a fost nevoie de acest Guvern pentru ca investiția (pornită din 2018) să-și găsească un răspuns favorabil, astăzi. Sunt un primar fericit, recunosc. Și poate că au fost mulți sceptici că vom obține finanțarea acestui proiect, poate mai sunt și acum câțiva care nu cred în asta. Dar eu sunt aici și nu mă voi mișca până când nu vom avea conductele de gaze în comună. Promit!”, este mesajul transmis de edil.
IMG-20231214-WA0074

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

40 de ani de la înființarea Clubului de Turism Chindia

Articolul Urmator

ULMI: Și în acest an, primăria organizează Târgul de Crăciun

Ultimele Articole

Mergisus