Noapte
Zi
18 December 2023
1 min read

Parlamentarii PSD Dâmbovița, amendament la Legea bugetului pentru achiționarea unui RMN și unui mamograf pentru Spitalul Județean 

Astăzi, Comisiile Parlamentului dezbat proiectele de lege privind bugetul de stat și al asigurărilor sociale pentru anul 2024, urmând ca miercuri să fie dat votul final în plen. Senatorii și deputații au putut depune amendamente la buget de vineri seara până duminică, iar astăzi, Birourile permanente reunite vor stabili dezbaterile în comisiile de buget-finanțe.
Un amendament a fost depus de către parlamentarii dâmbovițeni ai Partidului Social Democrat, și anume de : deputații Carmen Holban, Radu Popa, Marian Țachianu și Ionuț Vulprescu, alături se senatorul Titus Corlățean. Aceștia solicită sprijin financiar, în sumă de 3,5 milioane de lei,  în vederea achiziționării un aparat nou RMP și al unui mamograf pentru dotarea Spitalului Județean de Urgență Târgoviște. Cele două echipamente se ridică la suma de aproximativ 7 milioane de lei, jumătate din costuri fiind suportate de Consiliul Județean Dâmbovița.
“Sunt singurii parlamentari din Dâmbovița care au depus un amendament la bugetul de stat pentru anul 2024 și sper să treacă la vot, prin care acordă suma de 3,5 milioane de lei din bugetul de stat către Consiliul Județean Dâmbovița, implicit Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, cu care vom achiziționa un RMN nou și un mamograf. Ambele aparate vor costa peste 7 milioane de lei”., a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița și liderul social democraților dâmbovițeni, Corneliu Ștefan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

LUCIENI: S-a obținut finanțarea pentru introducerea rețelei de gaze naturale

Articolul Urmator

Construcția Spitalului Pediatric, proiectul de suflet al conducerii Consiliului Județean Dâmbovița

Ultimele Articole

Mergisus