Noapte
Zi
8 December 2023
1 min read

TÂRGOVIȘTE: De la 1 ianuarie 2024, sistemul e-tiketing va fi disponibil în mijloacele de transport în comun

Parte a proiectului de modernizare a transportului în comjn din municipiul Târgoviște, sistemul de e-tiketing va fi disponibil începând cu ianuarie 2024. Acesta fi fi implementat în autobuze și va presupune:
 ️- simplificarea metodelor de plată a călătoriei cu mijloacele de transport în comun prin implementarea plății contactless în autobuze, cu orice card bancar și cu telefonul mobil;
 ️- pentru plata cu numerar, se achiziționează echipamente de vanzare bilete la conducatorii auto și vor fi instalate automate de vânzare bilete in stațiile de îmbarcare/debarcare.
 ️- pentru creșterea siguranței călătorilor, se vor instala echipamente de asistență la condus pentru monitorizarea conduitei șoferilor în trafic cu avertizare la coliziune, la părăsirea benzii de circulatie, la depașirea limitei de viteză, etc;
–  achiziționarea de monitoare LCD în interiorul autobuzelor.
“Prin urmare, și ultima etapă a procesului de modernizare a transportului public local târgoviștean este pe cale să fie finalizată, având drept rezultat un sistem public de transport la standarde cu adevărat deosebite.”, transmite primarul municipiuluibTârgoviște, Daniel Cristian Stan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: Pe 11 decembrie se întrerupe apa potabilă la mai multe blocuri

Articolul Urmator

Serviciul de Permise și Înmatriculări Dâmbovița va funcționa și sâmbăta, pe data de 9 și 16 decembrie

Ultimele Articole

Mergisus