Noapte
Zi
24 January 2024
1 min read

165 de ani de la Unirea Principatelor Române

Astăzi sărbătorim 165 de ani de la Unirea Principatelor Române , eveniment istoric, care aduce în prim-plan nu doar amintirea unui moment crucial, ci și reflectarea asupra consecințelor și semnificației durabile pe care le-a avut asupra țării.
La data de 24 ianuarie, românii comemorează Unirea Principatelor Române, care a fost un prim pas important în realizarea unității naționale. Aceasta a reprezentat unirea dintre Moldova și Țara Românească, sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza.
Astăzi, ofițeri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Basarab I” al județului Dâmbovița au participat la evenimentul cultural dedicat Zilei Unirii Principatelor Române care s-a desfășurat în Piața Tricolorului din municipiul Târgoviște.
IMG-20240124-WA0035
“Unirea e singura stare politică ce putea să asigure vitorul nostru și să ne permită a da ţării organizarea ce o aștepta de atât de mult timp.”  – Alexandru Ioan Cuza! La mulţi ani, români! La mulţi ani, România!- transmite ISU Dâmbovița

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Târgovișteni și nu numai s-au strâns în Hora Unirii în centrul municipiului

Articolul Urmator

Accident rutier pe DN72, la Răzvad! O femeie a fost rănită

Ultimele Articole

Mergisus