Noapte
Zi
24 January 2024
1 min read

Sorin Ion, candidatul PNL Dâmbovița la alegerile locale pentru șefia CJD

Prin intermediul unei postari pe o rețeaua de socializare, Partidul Național Liberal Dâmbovița își anunță candidatul la alegerile locale din toamna acestui an pentru conducerea Consiliului Județean. Propunerea liberalilor este Secretarul de Stat în Ministerul Educației, profesorul Sorin Ion, același care a candidat și în anul 2020.
“Când îți dorești performanță și dezvoltare, alegi omul potrivit! Acestea sunt obiectivele Partidului Național Liberal pentru județul Dâmbovița! Un dâmbovițean cu merite incontestabile pentru un județ care merită mai mult!
 Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației, va fi candidatul PNL Dâmbovița pentru Consiliul Județean Dâmbovița, la alegerile locale din 2024.
 Biroul Politic Judeţean al PNL a decis în unanimitate desemnarea colegului nostru Sorin Ion în calitate de candidat la funcția de președinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa.
 Un model de profesionist, un om dedicat, cu o experiență valoroasă și performanțe în domeniul educației.
 Un om al cifrelor, profesor de matematică, a fost director de școală și liceu, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, iar în prezent secretar de stat în Ministerul Educației.”, se arată în postare.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

DÂMBOVIȚA: Cod Galben de viscol la munte

Articolul Urmator

Mesajul prefectului Claudia Gilia cu prilejul zilei Principatelor Române Unite

Ultimele Articole

Mergisus