Noapte
Zi
25 January 2024
1 min read

TÂRGOVIȘTE: În două licee se vor înființa clase de învățământ dual

Astăzi, primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a semnat 2 contracte privind formarea profesională prin învățământul dual a unui număr de 82 de elevi.
Un prim contract, încheiat în baza parteneriatului dintre Primăria Municipiului Târgoviște, ASO CROMSTEEL S.A. și Liceul Tehnologic “Nicolae Ciorănescu”, vizează formarea profesională a 26 de elevi în domeniul de pregătire profesională “MECANICĂ”, calificarea “operator la mașini cu comandă numerică” și formarea profesională a 26 de elevi, în domeniul de pregătire profesională “MECANICĂ”, calificarea “mecanic utilaje și instalații în industrie”.
Cel de-al doilea contract, încheiat în baza parteneriatului dintre Primăria Municipiului Târgoviște, SC NIMET SRL și Liceul Tehnologic “Nicolae Ciorănescu”, vizează formarea profesională a 30 de elevi în domeniul de pregătire profesională “MECANICĂ”, calificarea “operator la mașini cu comandă numerică”.
 Elevii vor beneficia de bursă lunară precum si de alte forme de sprijin material din partea companiilor amintite, urmănd să ia o opțiune serioasă în vederea angajării după absolvire.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Ana Maria Dragotă Zamfir, coordonatorul AUR al organizației Găești! Va candida sau nu la fotoliul de primar?!

Articolul Urmator

PSD DÂMBOVIȚA: Mobilizare pentru victorie

Ultimele Articole

Mergisus