Noapte
Zi
25 January 2024
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Încă o grădiniță va beneficia de renovare energetică

Încă o unitate de învățământ din municipiul Târgoviște va beneficia de un amplu proiect de renovare energetică. Ca și lucrări ce vor fi executate: termoizolarea clădirii, de schimbare a ferestrelor și a tot ceea ce înseamnă tocărie, de schimbare a acoperișului sau de instalarea unor sisteme alternative pentru producerea energiei electrice.
„La Grădinița Nr.14 din municipiul Târgoviște va fi implementat un proiect de renovare energetică. S-a lansat deja licitația de execuție. Este vorba de un proiect finanțat prin Administrația Fondului pentru Mediu, un proiect prin care se va schimba radical tot ceea ce înseamnă în acest moment Grădinița Nr.14. Vorbim de termoizolare, de schimbarea ferestrelor și a tocăriei, vorbim de schimbarea acoperișului, sisteme alternative de producere a energiei astfel încât să avem aici o unitate de învățământ care să îndeplinească toate condițiile pentru a putea găzdui atât copiii, cât și cadrele didactice. În afara acestui proiect, vom avea și un proiect pe dotări, vor fi aduse aici materiale didactice necesare pentru procesul educațional.
Gradinita nr 13
Am vrut să implementăm și la această grădiniță un proiect de natură să o modernizeze pentru că această unitate de învățământ nu a cunoscut niciodată, după cum se poate observa, lucrări serioase de modernizare. Sperăm ca undeva în vara acestui an să înceapă efectiv lucrările. Ne vom corela și cu conducerea unității să găsim cele mai bune soluții și pentru copii astfel încât procesul educațional să nu fie afectat.”, a transmis edilul Daniel Cristian Stan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

MORTENI: Trei persoane au murit, posibil, intoxicate cu monoxid de carbon

Articolul Urmator

ReUNIREA pe vechea graniță dintre Țara Românească și Ardeal

Ultimele Articole

Mergisus