Noapte
Zi
6 March 2024
1 min read

Construcția centurii orașului Găești, scoasă la licitație publică

Unul dintre cele mai importante proiecte din domeniul infrastructurii rutiere pe care administrația județeană dâmbovițeană le are în derulare a parcurs o nouă etapă: a fost lansată licitația lucrărilor de construire a centurii orașului Găești. Termenul până la care firmele interesate pot depune oferte este 15 aprilie 2024.

Valoarea totală a lucrărilor este estimată la aproximativ 85.000.000 de lei. Consiliul Județean Dâmbovița (CJD) are asigurată finanțarea de 80.000.000 de lei prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, diferența urmând a fi suportată din bugetul CJD.

Proiectul, al cărui inițiator este Consiliul Județean Dâmbovița, prevede realizarea unui drum nou, în lungime totală de 4,5 km.

În acest fel, traseul a mii de camioane va fi deviat în afara orașului și, de asemenea, va crește siguranța locuitorilor din Găești. Totodată, va scădea considerabil timpul de transportare a mărfurilor.

Proiectul este unul mult așteptat de întreaga zonă de sud-vest a județului și, în prezent, se află la doar un pas de demararea lucrărilor.

 

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Percheziții în mai multe localități dâmbovițene la persoane bănuite că au accesat, în mod ilegal, fonduri pentru culturi de roșii

Articolul Urmator

DN72, blocat! Un șofer și-a pierdut viată în urma unui accident rutier

Ultimele Articole

Mergisus