Noapte
Zi
21 March 2024
2 mins read

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele care le-au caracterizat pe toate femeile prezente în cadrul evenimentului Leadership Feminin, ediția a III-a, organizat într-un loc special, la Biblioteca I.H.Rădulescu din Târgoviște.

Dacă până acum timp întâlneam femei lider în puține domenii de activitate, iată că acum ne mândrim cu doamne de excepție, doamne care conduc activ si cu mână de fier afaceri de succes, care activează în administrație, în cultură, care fac acțiuni de voluntariat, care sunt exemple demne de urmat pentru elevi sau studenți, și exemplele pot continua.

Evenimentul a debutat cu mesajul președintelui Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița transmis prin vocea directorului Ștefania Stroica și a continuat cu premierea femeilor care și-au pus amprenta, sufletul și mintea în slujba profesiilor care le-au consacrat.

Târgovişte, 21 martie 2024

“Cu siguranță o singură zi pe an si mă refer la ziua de 8 martie nu este suficientă ca să onorăm doamnele si domnişoarele. Poate intreaga lună martie ar fi fost mai potrivită şi desigur, intr-una dintre zile se cuvine să avem o zi a Galei Leadership-ului Feminin! Nu pentru că am decis noi bărbații asa ceva ci, pentru că VOI ați câştigat acest drept!. Dacă acum 10-20 de ani prezenţa unei femei în acţionariatul unei mari companii sau Intr-un consiliu de administrație era o raritate, astăzi este ceva normal. Pe atunci, rareori câte o doamnă reusea să fie primar, consilier ori parlamentar. Astăzi este cu totul altceva si la cum merg lucrurile, este posibil ca in curând situația să se inverseze complet.

Am deplin respect pentru fiecare femeie în parte si un plus semnificativ pentru femeia leader. Asta pentru că dincolo de to do list-ul pe care Dumnezeu l-a dat doamnelor (unul cu mai multe puncte decât cel pe care l-am primit noi bărbații), acestea reuşesc să aloce timp si energie pentru a crea valoare adăugată oricărei activități, reusesc să aducă echilibru şi respect

Gala Leadership Feminin 2024 a ajuns la a treia ediție și cu bucurie constat că de la an la an, mult mai multe doamne au decis să urce pe scena unde se iau deciziile De astă dată am organizat un sondaj online astfel încât să avem un răspuns cât mai generos din partea dambovițenilor cu privire la implicarea doamnelor in activități de leadership. Am aruncat un ochi pe clasament şi dincolo de multe nume pe care le intuiam datorită notorietății dobândite prin activitatea profesională, am văzut multe nume noi. Mã bucur mult pentru faptul că anul acesta Camera de Comerţ Dâmbovița va onora la această Gală şi persoane mai puțin cunoscute public dar care prin ceea ce fac zi de zi şi-au câştigat respectul oferit de o activitate cu succes.

Pe lângă performanța in companii, performanța în administratie sau în alte instituţii publice, vom avea in lumina reflectoarelor doamne care si-au dedicat activitatea pentru binele aproapelui, uneori neglijänd propriul bine, doamne care nu au opt ore de lucru atunci când este nevoie de prezența lor la serviciu, doamne care în situații excepționale sunt in prima linie. Doamnelor và felicit pentru activitate și vă reamintesc că orice încheiere de afacere, acel celebru it’s a deal” este urmat firesc de un shake hands” unde nu este obligatoriu ca ambele mâini să fie unele de bărbat!”.

Leadership Feminin, ediția a III-a a fost organizat de către Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița.

Au existat și extrageri la tombolă cu premii acordate de partenerii evenimentului.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

OCNIȚA: Se oprește furnizarea apei potabile pentru igienizarea rezervorului

Articolul Urmator

Încă o lovitură pentru PNL Dâmbovița! Primarul de la Cornățelu a trecut la PSD

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Două tinere au fost obligate să practice prostituția! Una dintre ele a fost convinsă prin metoda Lover Boy!

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița și ai