Noapte
Zi
15 March 2024
1 min read

Încă o pierdere pentru PNL Dâmbovița! Primarul de la Lungulețu a trecut în tabăra PSD

Încă un primar liberal pleacă spre Partidul Social Democrat organizația Dâmbovița. De această dată este vorba despre edilul comunei Lungulețu, George Duțu.

“Dragi prieteni,

În urmă cu patru ani, când am decis să plec pe acest drum, am făcut-o împreună cu voi! Mi-ați arătat ce înseamnă prietenia, ce înseamnă loialitatea și cât de departe putem ajunge uniți! Vă sunt recunoscător fiecăruia în parte și vă asigur de aceeași prietenie și sprijin.

În acești patru ani am înțeles că munca într-o echipă este cea mai importantă. O muncă bazată pe seriozitate, profesionalism și sprijin .

Și pentru că tot vorbesc de ECHIPĂ, da, am plecat din Partidul Național Liberal! Unde? Este simplu! Acolo unde am găsit o ECHIPĂ! O ECHIPĂ bazată pe seriozitate, profesionalism și încredere. O echipă care nu anuță dezbinare, ci anunță unitate!

Îmi amintesc că în urmă cu scurt timp, de la tribuna PNL Dâmbovița, se anunța ruperea coaliției locale PNL –PSD, fără să fim întrebați, fără să fim luați în vreun fel în seamă. Răspunsul președintelui PSD, Corneliu Ștefan  a fost atunci: “Eu și colegii mei din PSD avem o singură alianță în Dâmbovița, alianța cu Dâmbovițenii!” Acest răspuns a fost unul dintre motivele care m-au determinat să mă alătur echipei PSD.

Mulțumesc domnului președinte Corneliu Ștefan pentru că mi-a acordat încrederea necesară, dar și pentru sprijinul oferit până acum locuitorilor comunei Lungulețu. Sunt sigur că împreună vom avea proiecte de succes!

Dragi prieteni, rămân același, alături de dumneavoastră, locuitorii comunei Lungulețu, și vă promit că vom continua să facem lucuri bune pentru Lungulețu! “ a anunțat George Duțu, primarul comunei Lungulețu.

Vă reamintim faptul că, și primarul comunei Butimanu, Gabriel Dragnea a părăsit PNL Dâmbovița pentru a face echipă cu PSD.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Un dâmbovițean transporta în mașină 1,4 kg de cocaină și 14 kg de cannabis! 

Articolul Urmator

Șoferi dâmbovițeni, prinși la volan băuți

Ultimele Articole

Go toTop

Nu ratați