Noapte
Zi
13 March 2024
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Proiectul sălii de sport din campusul UVT, aproape de finalizare  

Proiectul amenajării sălii de sport din incinta campusului Universității Valahia din Târgoviste este aproape de finalizare. Potrivit declarațiilor primarului municipiului, Daniel Cristian Stan, în două, trei luni obiectivul de investiții va fi inaugurat.
 IMG-20240313-WA0011
“Sala de sport a Campusului Universității „Valahia” din Târgoviște este o investiție accesată de către administrația locală târgovișteană prin Compania Națională de Investiții (CNI). Este vorba despre o investiție în valoare de aproape 9 milioane de lei. După cum se poate observa, lucrările sunt avansate. Sper ca în două, trei luni să putem să vorbim despre un obiectiv de investiții realizat aici, inclusiv de ceea ce înseamnă amenajarea exterioară. Este vorba despre o sală de sport care poate găzdui meciuri de handbal, baschet, tenis de câmp și alte sporturi. Totodată, este vorba despre o facilitate care va fi pusă atât la dispoziția Universității Valahia din Târgoviște, cât și la dispoziția iubitorilor sportului.
Pentru că am vorbit despre Compania Națională de Investiții, o veste bună vine și cu baza sportivă de lângă Complexul Turistic de Natație. A fost atribuită și acea investiție, urmând ca lucrările să înceapă în perioada următoare, și, de asemenea, tot în două-trei luni va fi finalizată și baza sportivă de lângă Clubul Sportiv Școlar din Târgoviște, o altă investiție accesată de administrația locală târgovișteană, prin Compania Națională de Investiții.”, atransmis primarul Daniel Cristian Stan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE! ÎN ATENȚIA CONTRIBUABILILOR – PERSOANE FIZICE ȘI JURIDICE! 31 martie, data limită pentru plata taxelor și impozitelor cu bonificația de 10%

Articolul Urmator

O dâmbovițeancă a fost răpită și bătută de fostul concubin

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați