Noapte
Zi
4 March 2024
1 min read

V. Niculae, primar Aninoasa:”N-am stat ca un ghiocel, cuminte, să deleg atribuţiile viceprimarului și eu să fiu de formă prin primărie”

După ce fostul primar al comunei Aninoasa, Constantin Maricescu a anunțat ca va candida pentru fotoliul de primar din partea PNL, funcție pe care a ocupat-o timp de șase mandate, până în 2020, și după ce a adus mai multe acuzații actualului edil, Vlăduț Niculae, acesta din urmă îi răspunde precizând faptul că ” cea mai mare „greşeală” a mea a fost că n-am stat în Primărie ca un ghiocel, cuminte, să deleg atribuţiile viceprimarului și eu să fiu de formă prin Primărie”. (n.r. În anul 2020, la alegerile locale, din partea PSD a candidat Vlăduț Niculae, iar primul pe lista de consilieri, ales mai apoi pentru funcția de viceprimar a fost Constantin Maricescu).

 “Mi-amintesc cum, în anul 2020, mi se spunea că eu sunt „candidatul-marioneta”. Spuneau asta oponenții din PSD, crezând că eu voi fi marioneta cuiva şi voi dansa după cum cântă unii sau alții. Le-am demonstrat că nu se poate întâmpla asta și eu cred că și fostul nostru coleg a crezut acelaşi lucru (n.r. Constantin Maricescu). Cred că cea mai mare „greşeală” a mea a fost că n-am stat în primărie ca un ghiocel, cuminte, să deleg atribuţiile viceprimarului și eu să fiu de formă prin Primărie. Am preluat frâiele, am implementat proiecte care sunt palpabile şi nivelul de investiții este destul de ridicat în comuna Aninoasa. Cred că aici a fost dezamăgirea, că nu am vrut să fiu supus altcuiva decât cetățenilor comunei Aninoasa. (…). În acest moment echipa pe care o propune Partidul Social Democrat în comuna Aninoasa este cea mai bună echipă cu care putem veni în fața electroratului și bineînțeles în fața cetățenilor.”, a transmis Niculae în această dimineață în cadrul unei conferințe de presă la sediul PSD Dâmbovița.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Două tinere au fost obligate să practice prostituția! Una dintre ele a fost convinsă prin metoda Lover Boy!

Articolul Urmator

Percheziții în Dâmbovița la persoane care, cu acte false, au luat împrumuturi de la bănci cu intenția de a nu returna fondurile!

Ultimele Articole

Mergisus