Noapte
Zi
16 April 2024
1 min read

A anunțat că pleacă de acasă pentru a se sinucide! Bărbatul a fost găsit și transportat la spital!

La data de 16 aprilie a.c., în jurul orei 13:10, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați de către o femeie de 56 de ani, din Sălcuța, cu privire la faptul că soțul acesteia, un bărbat de 62 de ani, a plecat de la domiciliu, afirmând că se va sinucide.

Au fost constituite echipe de căutare formate din polițiști de la Poliția Orașului Titu și de la Secția nr. 13 Poliție Rurală Titu, fiind efectuate căutări pe raza orașului, dar și în comunele învecinate.

Ulterior, bărbatul a fost identificat de polițiști pe un câmp între localitățile Lungulețu și Titu, având un recipient de 2 litri în care ar fi dizolvat mai multe medicamente pe care le-ar fi consumat.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru investigații medicale.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

(VIDEO) ULMI: Primăria investește în dezvoltarea fiecărei localități!

Articolul Urmator

Pieton mort într-un accident de circulație! Șoferul are 17 ani și se afla în timpul orele de condus

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus