Noapte
Zi
30 April 2024
1 min read

Asistent medical acuzat că a agrezat fizic două minore internate la Secția de Psihiatrie a Spitalului de Urgență Târgoviște

Astăzi, 30 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște – Biroul de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 33 de ani, din Brănești.

Pentru administrarea probatoriului în cauză, în această dimineață, la domiciliu bărbatului a fost efectuată o percheziție domiciliară, fiind descoperite și indisponibilitate mai multe bunuri.
Ulterior, bărbatul a fost condus la sediul poliției pentru audieri, acesta fiind reținut pentru 24 de ore.
Din investigațiile efectuate a reieșit că acesta, având calitatea de asistent medical la secția de geriatrie din cadrul unei unități spitalicești din Târgoviște, ar fi agresat fizic două minore, de 13 și 17 ani, care ar fi fost internate la secția de psihiatrie.
Tot pe parcursul zilei de astăzi, bărbatul va fi prezent magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.
În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Primăria Târgoviște a premiat longevitatea în căsnicie – 50 de ani de dragoste și respect

Articolul Urmator

Reținut de polițiști pentru că a amenințat două femei și un bărbat, a distrus o mașină și a săvârșit acte de exhibiționism

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Investițiile în sănătatea dâmbovițenilor, prioritare pentru echipa CJD și PSD

Sănătatea reprezintă prioritatea numărul unu a conducerii Consiliului Județean Dâmbovița,

Cel mai modern și performant angiograf din țără a fost inaugurat la Spitalul de Urgență Târgoviște

În prezența primului ministru al României, Marcel Ciolacu, și al