Noapte
Zi
26 April 2024
2 mins read

Daniel Cristian Stan susținut de peste 30.000 de târgovișteni pentru încă un mandat de primar

În această după amiază, social democratul Daniel Cristian Stan și-a depus dosarul de candidatură pentru încă un mandat de primar. Astfel, peste 30000 de târgovișteni i-au acordat încrederea prin semnăturile acordate. Alături de Stan a stat echipa de consilieri locali municipali, dar și președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, deputații Carmen Holban și Ionuț Vulpescu, și senatorul Titus Corlățean.

“Sunt alături de consilieri locali a municipiului Târgoviște și din vechea și din noua echipă. Cu toții astăzi venind să depunem o candidatură pentru continuitate. Este vorba de prezența unui număr important de semnături de susținere pe care le avem în aceste dosare. Și voiam să vă spun că aceste dosare nu reprezintă simple hârtii, ci reprezintă încrederea a peste 30 000 de târgovișteni, dar cred că vorbe ați auzit și veți mai auzi multe în această companie electorală. Noi vrem să ne definim prin fapte și ne vom defini prin fapte.
De asemenea, la momentul depunerii candidaturii de reglă se fac promisiuni. Eu nu o să fac promisiuni. În schimb, o să îmi iau un angajament în fața târgoviștenilor, un angajament cât se poate de onest și de sincer. Și anume: dacă ne vom bucura din nou de încrederea târgoviștenilor, vom face exact ceea ce am făcut și în această perioadă de când conducem destinele administrative ale Municipiului Târgoviște. Eu vă mulțumesc, le mulțumesc și…. În perioada următoare, repet, dacă ne vom bucura de încrederea Târgoviștenilor voi face tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea, cu bună credință, pentru binele locuitorilor Municipiului Târgoviște. Așa să-mi ajute Dumnezeu!”, a fost mesajul transmis de către Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.


“Vreau să mulțumesc astăzi tuturor târgoviștenilor care au acordat sprijin actualului primar, actualului Consiliu Local și bineînțeles care vor acorda sprijin în continuare actualei administrații târgoviștene. Este un moment deosebit de important, așa cum am spus, pentru că am ales să continuăm proiectele importante pentru dezvoltarea municipiului reședință de județ. Este un moment important pentru că am ales să continuăm proiectele pe care domnul primar Cristian Daniel Stan le-a gândit pentru comunitatea locală și, nu în ultimul rând, astăzi depunem candidatura unui primar, și o spun fără să folosesc cuvinte mari, cel mai important și cel mai performant primar din regiunea Sud-Muntenia care a demonstrat în aceste mandate că a putut să atragă fonduri europene pentru municipiul Târgoviște și pentru județul Dâmbovița. În final vreau să mulțumesc celor peste 30.000 de târgovișteni care au semnat pentru susținerea candidaturii domnului primar Cristian Daniel Stan, pentru lista de consilieri din partea Partidului Social Democrat, pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Dâmbovița și nu în ultimul rând, pentru lista de consilieri județeni.

Mult succes domnule primar și cu siguranță parteneriatul din Consiliul Județean Dâmbovița și Primăria Municipiului Târgoviște va continua și în următorul mandat.”, a transmis Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița și liderul social democraților dâmbovițeni.

LISTA CONSILIERILOR PSD PENTRU CONSILIUL LOCAL

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița, lămuriri cu privire la rețeaua de apă din cartierul gaeștean Arsuri

Articolul Urmator

125000 de semnături pentru susținerea lui Corneliu Ștefan pentru încă un mandat la conducerea Consiliului Județean Dâmbovița  

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus

Nu ratați

Gabriel Purcaru, proiecte pentru susținerea sănătății locuitorilor municipiului Moreni

Pentru ca o comunitate să fie una dezvoltată, investițiile trebuie

(VIDEO) Peste 2000 de oameni s-au bucurat și s-au distrat de ziua comunei Corbii Mari

A fost sărbătoare mare în comuna Corbii Mari! Atmosfera de