Noapte
Zi
6 April 2024
1 min read

Doi șoferi răniți într-un accident de circulație, la Cojasca

*Accident rutier produs în localitatea Cojasca*

În această seară, 6 aprilie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu victime în localitatea Cojasca.

Din primele verificări efectuate_, polițiștii au constatat că un tânăr, de 18 ani, din comuna Butimanu, în timp ce ar fi condus un autoturism pe DJ 711, în localitatea Cojasca, ar fi intrat în coliziune față-spate cu un autoturism condus de un bărbat, de 28 de ani, din localitate.  În urma impactului, cei doi șoferi au fost răniți, fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Prins conducând cu 219km/h, pe autostrada București-Pitești

Articolul Urmator

PROIECT UNIC ÎN MEDIUL RURAL, LA ULMI!  PARC DE AGREMENT DE PESTE 6 HECTARE, CU BANI EUROPENI!

Ultimele Articole

Mergisus