Noapte
Zi
18 April 2024
1 min read

Minor prins conducând o mașină neînmatriculată și cu numere false

La data de 18 aprilie a.c., în jurul orei 03:50, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au oprit pentru control, pe drumul județean 711 D, în satul Poiana, un autoturism condus de un tânăr de 17 ani, din municipiul București. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere, că autoturismul condus nu figurează ca fiind înmatriculat în circulație, iar numărul de circulație provizoriu este expirat și nu a fost atribuit autoturismului condus de tânăr.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

PES Activists Dâmbovița și PSD Găești, acțiune de ecologizare a Parcului Central

Articolul Urmator

Trei tineri au furat cablurile de cupru și aluminiu rămase în urma demolării termocentralei de la Doicești

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii

În șase ore, polițiștii dâmbovițeni au oprit pentru control în trafic peste 300 de autovehicule

La data de 23 mai a.c., în intervalul orar 15:00-21:00,