Noapte
Zi
24 April 2024
5 mins read

PNL Dâmbovița, lansarea candidaților pentru primăria Târgoviște și CJD

În acestă dupa-amiază, liberalii dâmbovițeni au organizat evenimentul de lansare a candidaților la primăria Târgoviște și Consiliul Județean, la alegerile locale din data de 9 iunie a.c.. În prezența membrilor organizațiilor locale, a primarilor în funcție și a simpatizanților au fost prezentați Dan Alexandru Tică, pentru primăria Târgoviște, și Ion Sorin, pentru Consiliul Județean Dâmbovița. În sală, alături de aceștia, a fost prezent președintele PNL Dâmbovița, senatorul Virgil Guran, președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu, dar și mai mulți lideri din conducerea centrală a formațiunii politice, și nu numai: Nicoleta Pauliuc, președinte Organizația Femeilor Liberale, Lucian Bode, secretat general PNL,  Florin Roman, vicepreședinte PNL,  Ligia Deca, ministrul Educației, și Ciprian Pandea, președinte PNL Călărași.
“De ce candidez pentru primăria municipului Târgoviște? Este o întrebare simplă, dar cu rezonanță. Zilele trecute, fiica mea de 11 ani mi-a pus o întrebare simplă. De ce candidez? I-am răspuns pentru tine, pentru frățiorul tău, pentru colegii voștri, pentru școli mai bune și un oraș sigur în care să creșteți frumos. La scurt timp mi-a revenit în minte întrebarea ei. Și am stat și m-am gândit dacă i-am dat un răspuns corect. De ce candidez? Pentru că bunicii noștri și părinții noștri nu au avut de ales și ne-au crescut cu greu în vremuri dificile. Dar ne-am învățat să fim fermi, să ținem capul sus și să luptăm ca noi să schimbăm ceva. Acum sunt tată și înțeleg mai bine aceste lucruri. Candidez pentru că am curajul să fac o schimbare în mine, pentru că îmi doresc să fiu un exemplu pentru copiii mei, pentru că îmi doresc să dezvoltăm împreună municipul Târgoviște. Vreau să-i putem vedea evoluând lângă noi, dar cu toate oportunitățile pentru a se dezvolta și a deveni oameni mari. Candidez pentru cei care și-au pus încrederea în mine și în colegii mei, în consilierii municipali și pentru că vreau să le demonstrez că votul lor contează. Politica e blamată astăzi, dar politica o fac oamenii. Și eu cred în oamenii cu bune intenții care pot schimba acest lucru. Sunt încrezător că împreună putem construi o Târgoviște sănătoasă, o Târgoviște educată, prosperă, modernă și un loc pe care să-l numim cu toții acasă. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a fost mesajul transmis de către Dan Alexandru Tică, candidatul PNL pentru primăria Târgoviște.
“Eu nu mi-am propus să vă țin un discurs în seara asta. Mai degrabă să ne punem împreună niște întrebări sau mai repede să găsim niște răspunsuri.
Într-o bătălie ca cea din 9 iunie sunt câteva ingrediente, nu foarte multe, pentru a asigura succesul. Și am să încep să enumăr patru. Dacă mai sunt și altele, mi le spuneți.
Primul ingredient este să avem oameni de calitate.
Al doilea ingredient este să avem proiecte bune pentru populitate.
În al treilea rând, avem determinarea necesară să câștigăm?
Și nu în ultimul rând, pentru că se leagă de determinare, avem și credința că vom câștiga?
Să știți că pentru mine bătălia aceasta nu este o povară și dacă ar fi o povară, umerii mei sunt mici, dar duc mult. Este o responsabilitate, ceea ce înseamnă altceva, și o mândrie să vă pot reprezenta și să pot fi alături de dumneavoastră nu doar următoarele 40 de zile sau 45 , câte mai sunt, ci și după pentru că este mai important să fim împreună după, indiferent de rezultat, dar știm cu toți că va fi rezultatul unul excepțional. Știu că noi suntem minimizați aici, că unii se uită la noi cu superioritate, gândiți-vă la următorul lucru: mai știți cifrele din 2020? Ele au fost foarte bune pentru noi. Avem toate motivele să credem că acestea vor fi mai bune anul ăsta pentru că avem oameni mai buni, proiecte mai bune, determinare mai multă și credință cât cuprinde.”, a transmis Sorin Ion, Secretar de Stat în ministerul Educației și candidat al PNL Dâmbovița la șefia Consiliului Județean Dâmbovița.
„Nu zic nimic de PSD, să nu mă dați în primire mâine cumva și să vină să refacem alianța, că nu ține… Respect alianța la nivel național, să se știe foarte clar, pentru că este singura soluție pentru România în momentul de față.
Mă uit la Ion Sorin, data trecută am fost la 8 procente față de PSD și a fost extraordinar pentru noi, acum sunt convins că rezultatul nostru va fi bun. Știu, unii spun că ne-au luat primari, credeți-mă, vreo 3-4 dintre ei oricum nu mai ieșeau și nu-i mai puneam candidați, unul a venit înapoi dar nu l-am mai primit pentru că la noi cine vine trebuie să respecte partidul nu să plece la o promisiune care, din păcate, nu s-a onorat. O să existe regrete pentru ei…
Mă bucur că am găsit candidați buni și în acele localități și să știe foarte clar PSD-ul că nu reușesc ei să ia primari câți primari o să câștigăm noi în localitățile conduse de PSD. (…).
În 2016 am scos 31,5%, în 2020 am scos 35% și fiți siguri că o să avem un rezultat care o să rămână în istoria PNL Dâmbovița.
Sorin Ion, un om, un om care a început de la profesor, a fost director de școală, după care inspector de matematică, după care inspector general și acum ministru secretar de stat, un om respectat pe care trebuie să-l sprijinim și sunt convins că știe și va conduce bine Consiliul Județean și îl va conduce pentru oameni.
Candidații noștri la primărie sunt cei mai buni, iar pe 9 iunie o să avem un rezultat extraordinar, sunt convins de asta”, a transmis și senatorul Virgul Guran, președintele PNL Dâmbovița.
Marele absent al evenimentului a fost Nicolae Ciucă, liderul liberalilor, însă, din motive obiective, a anulat vizita în Dâmbovița.
“M-a sunat președintele Nicolae Ciucă, mi-a transmis că-i pare rău că nu a putut să ajungă pentru că este la o activitate importantă în momentul de față, mi-a spus să vă transmit salutări și toate cele bune și a promis că va veni în mijlocul nostru în următoarea perioadă pentru că pentru conducerea Partidului Național Liberal, Dâmbovița este foarte importantă și așteptările de asemenea sunt foarte mari de la noi.”, a mai precizat Guran.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Bursa Locurilor de Muncă pe 17 mai la Casa Studenților din Târgoviște

Articolul Urmator

Camera de Comerț Dâmbovița a participat la Young Business, eveniment dedicat tinerilor antreprenori din județ

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Târgoviștenii sunt așteptați la CALEA LUMINII

Din anul 2000 și până în prezent, la Târgoviște, în

PNL Dâmbovița a depus dosarul de candidatură pentru Consiliul Județean și consilieri județeni

În acestă după amiază, reprezentanții Partidului Național Liberal Organizația Dâmbovița