Breaking News

Prefect Claudia Gilia:”Puterea unei instituții nu stă în pietrele ei, ci în oamenii care o slujesc și încrederea pe care o inspiră”

Apr 02, 2024

”Puterea unei instituții nu stă în pietrele ei, ci în oamenii care o slujesc și încrederea pe care o inspiră” – Seth Godin.

Astăzi, sărbătorim 160 de ani de la înființarea Instituției Prefectului.

Rolul Prefectului și al echipei sale este esențial în menținerea ordinii și stabilității în comunitatea noastră, dar și în asigurarea unei comunicări eficiente între Guvern și cetățeni. Instituția Prefectului este liantul între comunități și Executiv.

Este esențial să avem angajați bine pregătiți și dedicați, care să muncească cu devotament pentru Binele Comun și să fie conectați la nevoile și preocupările comunității. Instituția Prefectului, prin intermediul Prefectului și al personalului său, facilitează zilnic dialogul între cetățeni și instituțiile statului, asigurând implementarea politicilor publice la nivel local într-un mod transparent și eficient.

În aceste vremuri de schimbare rapidă și provocări complexe, Instituția Prefectului joacă un rol crucial în garantarea respectării legii și a valorilor democratice, precum și în promovarea coeziunii sociale și a dezvoltării durabile.

Să sărbătorim astăzi nu doar 160 de ani de la înființarea Instituției Prefectului, ci și importanța sa continuă în construirea unei societăți mai juste, mai sigure și mai prospere pentru toți cetățenii noștri.

Le mulțumesc tuturor angajaților și colaboratorilor.

Transmit un gând bun și pentru toți Prefecții care au deținut această funcție înaintea mea. Toți și-au lăsat amprenta asupra acestei instituții.

Am convingerea că tot ceea ce facem zi de zi este în folosul oamenilor.

La Mulți Ani, tuturor colegilor Prefecți din țară!- Prefect, Claudia GILIA

 

Actualitate, Administrație, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare