Noapte
Zi
30 April 2024
1 min read

Reținut de polițiști pentru că a amenințat două femei și un bărbat, a distrus o mașină și a săvârșit acte de exhibiționism

La data de 29 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au reținut pentru 24 de ore un bărbat, de 45 de ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, distrugere și ultraj contra bunelor moravuri.
Cel în cauză este bănuit că, la data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 19:40, în timp ce s-ar fi aflat pe strada Tinică, din localitatea Nucet, pe fondul unui conflict spontan, ar fi amenințat cu acte de violență două femei și un bărbat, cu vârste cuprinse între 18 și 37 de ani, și ar fi provocat distrugeri la autoturismului unui alt bărbat, de 34 de ani.
În plus, acesta ar fi săvârșit acte de exhibiționism, provocând indignarea și lezarea demnității persoanelor prezente la fața locului.
Astăzi, 30 aprilie, bărbatul va fi prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.
Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz.
Notă IPJ DÂMBOVIȚA:  Precizăm că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăţie.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Asistent medical acuzat că a agrezat fizic două minore internate la Secția de Psihiatrie a Spitalului de Urgență Târgoviște

Articolul Urmator

C.Ștefan, președintele CJ și liderul PSD Dâmbovița:”Avem un singur scop, acela de a duce la bun sfârșit toate proiectele pe care le avem la nivelul comunităților locale”

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus