Noapte
Zi
24 April 2024
1 min read

Susținere masivă pentru Alexandru Iorga! Social democratul și-a depus candidatura pentru primăria Găești

Susținere masivă pentru Alexandru Iorga, președintele PSD Găești și candidatul formațiunii politice la alegerile locale din data de 9 iunie a.c. Astăzi, alături de colegii săi, de conducerea partidului, dar și de zeci de membri și simpatizanți, acesta și-a depus candidatura pentru funcția de primar al orașului.
“Am fost primii astăzi și vom fi primii și pe 9 iunie!
Cu emoție, dar și cu încredere, mi-am depus astăzi candidatura pentru funcția de Primar al Orașului Găești, alături de o echipă puternică și determinată formată din tineri, oameni profesioniști, pregătiți să aducem împreună schimbarea în bine.
Am decis să intru în această cursă electorală pentru că sunt profund atașat de această comunitate și pentru că am simțit nevoia unei schimbări autentice și tangibile.
Am ascultat cu atenție vocea găeștenilor și am înțeles că nu mai putem accepta o administrație care minte, care vopsește gardul și ascunde gunoiul sub preș. Este timpul pentru acțiune, pentru proiecte concrete și pentru o administrare eficientă și transparentă.
După părerea mea, ASTA ÎNSEAMNĂ PENTRU UN PRIMAR SĂ PUNĂ GĂEȘTIUL PE LOCUL 1.Găeștiul merită mai mult.
Merităm să fim pe primul loc în ceea ce privește dezvoltarea urbană și economică în județul Dâmbovița. Merităm să avem un nivel de trai ridicat, cu oportunități crescute pentru fiecare locuitor al orașului nostru.
Voi fi un primar alături de fiecare dintre cei aproape 15 mii de găeșteni, gata să muncesc din greu pentru binele comun. Vin cu soluții concrete și proiecte realiste, nu cu declarații mincinoase de dragoste, nu cu povești mincinoase.
De când mă știu, am fost un OM de ECHIPĂ! Am învățat de foarte devreme că faptele bune au nevoie de mai multe mâini împreună și că aceste lucruri nu se fac de azi pe mâine. Aceasta m-a ajutat să-mi construiesc o carieră profesională, dar și modul de a înțelege viața politică!
Sunt mândru să fac parte din ECHIPA Partidului Social Democrat și din ECHIPA Corneliu Ștefan, care a fost, este și va fi alături de găeșteni și de orașul Găești.
Împreună Reușim să aducem schimbarea în bine la noi acasă.” , este mesajul transmis de către Alexandru Iorga, președintele PSD Găești și candidatul formațiunii politice la funcția de primar al orașului.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Pretinzând că sunt surdomuți, cereau bani oamenilor în numele unei asociații de caritate

Articolul Urmator

Bursa Locurilor de Muncă pe 17 mai la Casa Studenților din Târgoviște

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați