Noapte
Zi
15 May 2024
1 min read

Subsolurile blocurilor sunt adevărate focare de infecție! Semnal de alarmă tras de Alexandru Iorga, candidat la primăria orașului Găești

O reală problemă a locuitorilor orașului Găești o reprezintă subsolurile inundate care reprezintă adevărate focare de infecție. Cetățenii sunt obligați să îndure, zilnic, mirosul urât, igrasia, șobolanii și țânțarii din cauza faptului că actuala administrație locală nu a luat nicio măsură în acest sens, nu a implementat niciun proiect pentru remedierea acestor probleme, mai ales că infiltrațiile pun în pericol structura de rezistență a imobilelor, iar din cauza depunerilor și eroziunii țevilor, apa de la robinet poate fi contaminată cu fel de fel de bacterii și microbi.
Alexandru Iorga, președintele PSD Găești și candidat pentru funcția de primar, trage un semnal de alarmă puternic vizavi de această problemă, problemă care i-a fost tot mai des semnalată de către locuitorii orașului.

“Nu e treaba mea, e responsabilitatea locatarilor.” Astfel le răspunde primarul Grigore Gheorghe (PNL) găeștenilor.
Oamenii semnalează de ani de zile condițiile insalubre în care trăiesc din cauza subsolurilor inundate, iar primarul îi expediază pe motiv că nu este responsabilitatea dânsului.

Cert este că starea deplorabilă în care se găsesc toate blocurile din oraşul Găeşti pune în pericol sănătatea locatarilor și a tuturor găeștenilor din cauza infiltrațiilor, umezelii, a țânţarilor şi şobolanilor. În plus, fundaţia acestor imobile stă permanent în apă și, astfel, structura de rezistență riscă să se deterioreze.

Pare ireal, dar în 2024, în oraşul Găeşti, la nici 80 de kilometri de București, 6000 de oameni, familii cu copii, sau vârstnici neajutorați sunt nevoiţi să trăiască în condiții greu de suportat.

Consider că este imperioasă intervenția Primăriei cât timp avem de a face cu o problemă de sănătate publică. În programul meu de candidatură, reabilitarea și modernizarea subsolurilor tuturor blocurilor din Găeşti reprezintă o prioritate. Toate blocurile, inclusiv subsolurile vor fi reabilitate FĂRĂ COSTURI din partea locatarilor. Voi fi primarul responsabil al găeştenilor!”, transmite Alexandru Iorga, președinte PSD Găești și candidat la primăria orașului la alegerile din data de
09 iunie a.c.

Material realizat la comanda PSD Dâmboviţa
CMF: 21240002

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Medic acuzat de ucidere din culpă! O dâmbovițeană a decedat din cauza septicemiei după ce o compresă a fost uitată în abdomenul său  

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: Strada Grigore Alexandrescu intră în reabilitare

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați