Noapte
Zi
17 May 2024
1 min read

Camera de Comerț Dâmbovița a participat la Bursa Locurilor de Muncă

Camera de Comerț Dâmbovița a participat astăzi, 17 mai a.c. la Bursa Locurilor de Muncă, organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița, la Clubul Sportiv din Târgoviște.
Evenimentul s-a adresat tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, viitorilor absolvenți, șomeri, persoanelor care doresc să-și schimbe locul de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional.
Bursa Locurilor de Muncă oferă atât angajatorilor/ agenților economici, cât și celor care caută un loc de muncă, un cadru prielnic pentru a interacționa și a stabili legături profesionale solide.
Participanții au fost invitați să exploreze și să interacționeze cu reprezentanții unui număr mare de companii și organizații din diverse domenii, care au prezentat o ofertă variată de locuri de muncă disponibile.
Felicitări organizatorilor pentru implicare și pentru preocuparea permanentă de a-i pune în contact direct pe cei aflați în căutarea unui loc de muncă, cu posibilii angajatori!
Camera de Comerț Dâmbovița rămâne dedicată misiunii sale de a sprijini creșterea economică și dezvoltarea profesională, contribuind astfel la bunăstarea întregii comunități.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

(VIDEO) Izlazul din Arsuri, oraș Găești, transformat în GROAPĂ DE GUNOI! Mașini ale primăriei surprinse aducând deșeuri!

Articolul Urmator

Akira este căutată de familia sa! SE OFERĂ RECOMPENSĂ

Ultimele Articole

Mergisus