Noapte
Zi
11 May 2024
1 min read

Alexandru Iorga, candidatul PSD pentru primărie: “Ne unim forțele pentru Găeşti!”

Încă de când și-a anunțat candidatura pentru primăria orașului Găești, Alexandru Iorga, președintele organizației locale a Partidului Social Democrat, a fost prezent în mijlocul comunității pentru a-și prezenta proiectele de care orașul are nevoie în drumul sau către adevărata dezvoltare, dar mai ales pentru a afla direct de la cetățeni cu ce probleme se confruntă.
Cu o echipă numeroasă și pregătită, Iorga dorește să găsească soluții viabile, corecte și concrete pentru rezolvarea situațiilor expuse de găeșteni.
Același lucru s-a întâmplat și astăzi, când, însoțit de colegii săi, de membri și simpatizanți, dar și de colegii din conducerea județeană a partidului, liderul social democrat Corneliu Ștefan,deputații Radu Popa și Ionuț Vulpescu, ministrul Secretar de Stat, Ionuț Săvoiu, a luat la pas Găeștiul și a stat de vorbă cu cetățenii.
“Astăzi, ne-am întâlnit din nou cu găeştenii. De data aceasta, însă, în formulă extinsă alături de colegii din organizația PSD Dâmbovița.
Echipa noastră este o veritabilă forță a schimbării, o echipă dedicată dezvoltării și progresului orașului nostru.Sprijinul politic de la nivel județean nu face altceva decât să ne ofere resursele și suportul necesare pentru a ne atinge obiectivele.Administrația publică funcționează precum zalele dintr-un lanț, iar noi suntem pregătiți să fim o verigă puternică și activă în acestă construcție politică.
Împreună vom susține o administrație eficientă și transparentă, care să aducă beneficii reale comunității noastre.
Consider că oportunitățile de dezvoltare apar atunci când există proiecte solide și interese comune. De aceea, sprijinul primit din partea preşedintelui Corneliu Ștefan şi a colegilor PSD Dâmbovița este esențial pentru dezvoltarea oraşului Găeşti. Candidăm pentru un Găești mai bun și mai prosper pentru toți locuitorii săi.”, transmite Alexandru Iorga, președintele PSD Găești și candidat pentru primăria Găești la alegerile locale din data de 09 iunie a.c
 MATERIAL REALIZAT LA COMANDA PSD DÂMBOVIȚA
CMF: 21240002

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

A rămas fără permis 300 de zile! A fost prins cu 139km/h și nu a oprit la semnalul polițiștilor

Articolul Urmator

Jandarmul dâmbovițean Ionuț Timofte, locul I la competiția “Subcarpați Trail Run” 

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați