Noapte
Zi
16 May 2024
1 min read

ANINOASA: Apreciere și repect pentru cuplurile care au împlinit 25 și 50 de ani de căsnicie

Ce alt eveniment mai potrivit decât Ziua Familiei în care să-ți arăți recunoștința față de oamenii care au reușit să treacă și să înfrunte împreună greutățile vieții, să demonstreze că dragostea, respectul și înțelegerea au stat la baza unei căsnicii durabile.

Astfel, în cursul după amiezii de ieri, la Aninoasa, administrația locală a premiat cuplurile care au împlinit sau împlinesc în acest an 25 și 50 de ani de când au pornit împreună pe drumul vieții, de când au format o familie.

Se spune ca ” Doi oameni pot face multe lucruri împreună, dar cel mai frumos dintre toate este să îmăpartă o viață”. Cuplurile premiate reprezintă dovada certă a faptului că loialitatea, înțelegerea, toleranța și respectul pot conduce o familie prin focul vieții, la bine și la greu, spre o iubire fără bătrânețe.

Mulțumim pentru prezență domnului președinte al Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Stefan, doamnei prefect a județului Dâmbovița – loc Claudia Gilia, doamnei deputat – Carmen Holban, doamnei vicepreședinte a Consilului Județean Dâmbovița – Luciana Cristea, doamnei manager al a Spitalului Județean Târgoviște – Silviana Marin, doamnei inspector General a Inspectoratului Școlar Dâmbovița – Adriana Tudose, domnului subprefect – Marian Tănase, preacucernicilor preoți din comuna noastră și preacuvioaselor maici de la Mănăstirea Viforata pentru slujba săvârșită, domnilor și doamnelor consilieri locali, colegilor din cadrul primăriei Aninoasa și tuturor celor prezenți!”, transmite Vladuț Niculae, primarul comunei Aninoasa.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Amenzi de 325.500 lei aplicate de inspectorii Gărzii de Mediu Dâmbovița, în luna aprilie

Articolul Urmator

EDUCAȚIE DE CALITATE PENTRU TINERII DIN TITU! Educația este cea mai valoroasă investiție

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Un dâmbovițean a spart geamurile unei mașini, iar din alte autoturisme a furat portofele și cărți de identitate

În după-amiaza zilei de 15 mai a.c., polițiștii din cadrul

EDUCAȚIE DE CALITATE PENTRU TINERII DIN TITU! Educația este cea mai valoroasă investiție

”Educația este vitală în dezvoltarea unei comunități solide, educația este