Noapte
Zi
20 May 2024
1 min read

Aproximativ 200.000 lei amenzi aplicate de polițiștii dâmbovițeni în acest sfârșit de săptămână 

În zilele de 18 și 19 mai a.c., peste 450 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost la datorie și au acționat pentru creșterea gradului de siguranță în segmentul stradal, descurajarea și sancționarea comportamentelor de tip violent sau antisocial, creșterea gradului de siguranță rutieră și prevenirea consumului de alcool și substanțe interzise.
În această perioadă, polițiștii au fost solicitați să intervină la 55 de evenimente, dintre care 37 au fost sesizate prin SNUAU 112.
Au fost semnalate 73 de infracțiuni, din totalul acestora 21 fiind infracțiuni contra persoanei și 12 infracțiuni contra patrimoniului,
Pentru încălcările de la normele legale, au fost aplicate 556 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare totală se ridică la 219.740 de lei.
 Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi au fost, de asemenea, priorităţi ale polițiștilor, sens în care, poliţiştii rutieri au acționat permanent pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, principalul scop fiind acela de diminuare a riscului rutier pe drumurile publice din județ.
Astfel, pentru nerespectarea regulilor de circulație, au fost reținute 41 de permise de conducere (17 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză) și au fost retrase 21 de certificate de înmatriculare.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

259 de intervenții pentru pompierii dâmbovițeni în săptămâna 13-20 mai

Articolul Urmator

Au furat o bicicletă și un ATV pentru copii și le-au aruncat într-un râu!  Vinovați sunt doi băieți de 15 ani  

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

18 dâmbovițeni au rămas fără permis de conducere! Au fost prinși băuți la volan    

 *În această dimineață, polițiștii rutieri au dispus suspendarea exercitării dreptului

IPJ DÂMBOVIȚA: Măsuri de siguranță pentru desfășurarea în siguranță a procesului electoral de mâine, 09 iunie

Angajații structurilor Ministerului Afacerilor Interne din județul Dâmbovița sunt pregătiți