Noapte
Zi
30 May 2024
1 min read

Camera de Comerț Dâmbovița, prezentă la evenimentul Entrepreneurship Matching Event, Ediția a IX-a

Camera de Comerț Dâmbovița, reprezentată de Ștefania Stroica- Director General, a participat, ieri, 29 mai 2024, la invitația doamnei Conf. Univ. Dr. Cristina Stefan – Decan al Facultații de Științe Economice, la deschiderea evenimentului Entrepreneurship Matching Event, Ediția a IX-a,   la Facultatea de Științe Economice Târgoviște, Universitatea „Valahia” din Târgoviște.
În perioada 29-30 mai 2024, la Facultatea de Științe Economice, Universitatea Valahia din Târgoviște se desfășoară concursul de pitch-uri antreprenoriale – Entrepreneurship Matching Event, aflat la cea de a IX-a ediție.
Acest eveniment reprezintă, pentru studenți și elevi, oportunitatea de a-și prezenta ideile de afaceri.
Scopul principal al concursului este de a stimula creativitatea și spiritul antreprenorial în rândul tinerilor, încurajându-i să își dezvolte abilitățile de prezentare și să își valideze ideile de afaceri într-un mediu competitiv și constructiv.
Prin organizarea acestui concurs, Facultatea de Științe Economice își reafirmă angajamentul de a susține educația antreprenorială și de a contribui la dezvoltarea ecosistemului de afaceri din România.
“Entrepreneurship Matching Event” reprezintă o oportunitate excelentă pentru tinerii antreprenori de a-și testa și perfecționa ideile de afaceri, de a învăța de la experți și de a face pași importanți către realizarea propriilor lor proiecte antreprenoriale.
Dragi concurenți, indiferent de rezultat, amintiți-vă că fiecare pas este o lecţie valoroasă şi o oportunitate de creştere!
Sunteţi deja câştigători pentru că aţi avut curajul să vă urmaţi visul şi să vă împărtășiți ideile!- transmite Camera de Comerț Industrie și Agricultură Dâmbovița.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Programul național ” Masă Sănătoasă” a debutat la Morteni”! 215 elevi sunt beneficiari

Articolul Urmator

GAFĂ DE PROPORȚII a președintelui PNL, Nicolae Ciucă! Nu-și cunoaște colegii candidați din Dâmbovița

Ultimele Articole

Mergisus