Noapte
Zi
27 May 2024
1 min read

CJD, încă un pas în realizarea proiectului Inelul 2 de Centură al municipiului Târgoviște! Au fost aprobați indicatorii tehnico-economici

Astăzi, în ședința ordinară a Consiliului Județean Dâmbovița, consilierii județeni au aprobat, cu unanimitate de voturi, proiectul de hotărâre prin care s-au aprobat indicatorii tehnico-economici al proiectului construcției Inelului 2 de Centură al municipiului Târgoviște. Astfel, acesta reprezintă încă un pas spre implementarea obiectivului de investiții, următoarea etapă constând în depunerea proiectului la Ministerul Transporturilor.

Cu  o lungime de 16,13 km, noul drum va ocoli Târgoviștea, dar și comunele Aninoasa, Doicești, Șotânga, Dragomirești, Ulmi și Lucieni. Se va circula pe 4 benzi, câte 2 pe sens, iar fiecare bandă va avea 3,5 m lățime. Vor mai fi construite 5 poduri, 16 pasaje, dar și 5 tuneluri pentru protejarea faunei din zonele parcurse.

„Aici vorbim despre inelul doi de centură al municipiului Târgoviște. Astăzi aprobăm studiul de fezabilitate. Mâine, domnul director Dinu va lua legătura cu cei de la Ministerul Transporturilor și vom preda proiectul pentru a intra în CT-ul Ministerului, urmând ultima procedură la nivelul Ministerului Transporturilor. În această vară, vom scoate la licitație proiectarea și execuția pentru Inelul doi de Centură al municipiului Târgoviște, un drum expres, în regim de patru benzi, două benzi pe sens, cu o valoare de 196 de milioane de euro. Avem semnat parteneriat cu Ministerul Transporturilor de doi ani, avem contract de refinanțare. Proiectul Consiliului Județean Dâmbovița este unul care va avea un impact major asupra economiei întregului județ, dar și asupra condițiilor de trafic din toate comunitățile parcurse.”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

 

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

Articolul Urmator

de 1 Iunie, surprize și distracție pentru cei mici, la Camera de Comerț Dâmbovița

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Celebrul naist Gheorghe Zamfir, cetățean de onoare al județului Dâmbovița

Astăzi, Palatul Brâncovenesc de la Potlogi a fost gazda Ședinței

TÂRGOVIȘTE: Competiții sportive, de 1 Iunie, la Complexul de Natație și Stadionul Eugen Popescu

Eveniment de tradiție la Complexul Turistic de Natație. Astăzi, iubitori