Noapte
Zi
16 May 2024
2 mins read

EDUCAȚIE DE CALITATE PENTRU TINERII DIN TITU! Educația este cea mai valoroasă investiție

”Educația este vitală în dezvoltarea unei comunități solide, educația este cea mai valoroasă investiție”, este mesajul transmis de către Laurențiu Costache, candidatul PSD Titu pentru funcția de primar la alegerile locale din data de 09 iunie a.c. îl transmite.
Acesta dorește să pună un accent deosebit pe dezvoltatrea infrastructurii de învățământ deoarece un sistem de educație modern și eficient stă la baza formării viitorilor specialiști, ceea ce însemnă cadre didactice pregătite, unități moderne, dotate corespunzător și la standarde europene, cu aparatură de ultimă generație pentru ca profesorii și elevi să-și poată desfășura activitatea în cele mai bune condiții.
Proiectele cu care Laurențiu Costache vine în fața alegătorilor sunt unele care să sprijine întru totul domeniul educației. Acesta dorește: reabilitarea, modernizarea și extinderea Şcolii Gimnaziale „Pictor Nicolae Grigorescu” și, totodată, căutarea soluțiilor pentru reconstruirea acesteia conform standardelor actuale, care să permită desfășurarea programului școlar într-un singur schimb, în felul acesta dorind să rezolve problemele ce țin de aceste aspecte acumulate de-a lungul timpului, construirea unei săli de sport, reabilitare Grădiniței cu Program Normal Nr. 1 Titu, reabilitarea Grădiniței cu Program Normal Sălcuța, extindere Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 2 Titu, reabilitarea Liceului Teoretic „I.C. Vissarion” şi a sălii de sport, reabilitarea salii de sport Liceul Tehnologic „Goga lonescu” Titu, înființarea unor cabinete medicale școlare pentru fiecare unitate cu personalitate juridică.
De asemenea, Laurențiu Costache dorește, luând exemplul altor colegi din teritoriu, să implementeze programul ”Masa caldă”, un program care s-a dovedit a fi util pentru reducerea riscului de abandon școlar în rândul elevilor claselor gimnaziale.
Un alt aspect, foarte important, ar fi cel al obținerii autorizațiilor la incendiu pentru toate unitațile de învățământ, o problemă cu care se confruntă extrem de multe unități scolare, atât la nivel de județ cât și de țară.
Un proiect foarte îndrăzneț, cu foarte mari șanse de reușită, este cel prin care se propune încheierea unui parteneriat cu administrațiile publice locale din apropierea oraşului Titu, Consiliul Județean Dâmbovița, Universitatea „Valahia” Târgovişte şi reprezentanții mediului privat din zonă pentru dezvoltarea învăţământului dual.
”Orașul nostru are nevoie de investiții în domneniul educației. Dorim ca Titu să răspundă nevoilor locuitorilor, nevoi care mi-au fost transmise în urma discuțiilor cu dumneavoastră. Sunt convins că toate aceste proiecte și lucruri bune pe care le-am gândit împreună cu echipa mea le voi implementa cu ajutorul și sprijinul fiecăruia dintre voi. ”, transmite Laurențiu Costache, președintele PSD Titu și candidat la alegerile locale pentru funcția de primar.

 

Material realizat de Vocea Dâmboviței SRL la comanda PSD Dâmboviţa
CMF: 21240002

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

ANINOASA: Apreciere și repect pentru cuplurile care au împlinit 25 și 50 de ani de căsnicie

Articolul Urmator

Radu Ilie reprezintă SCHIMBAREA pe care oamenii o vor în comuna Odobești

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați