Noapte
Zi
15 May 2024
1 min read

Investițiile în sănătatea dâmbovițenilor, prioritare pentru echipa CJD și PSD

Sănătatea reprezintă prioritatea numărul unu a conducerii Consiliului Județean Dâmbovița, a președintelui Corneliu Ștefan și a echipei sale, atât de la nivelul administrației județene cât și de la nivel politic, a PSD Dâmbovița.
Astfel, luni, 13 mai a.c., în prezența premierului României, Marcel Ciolacu, ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, secretarului general al PSD, Paul Stănescu, și europarlamentarului Mihai Tudose, a avut loc inaugurarea noului corp de clădire al Secției de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște.

Este vorba de o investiție de 16 milioane de lei, finanțată în totalitate de Consiliul Județean Dâmbovița, în urma căreia a fost construit un corp nou de clădire în care va funcționa un sistem complet de angiografie cardiovasculară, Dâmbovița fiind singurul județ din regiune care nu avea un astfel de aparat, în lipsa acestuia pacienții fiind transferați către unitățile medicale din București.
Alături de sănătate și educație, care sunt prioritare, toate celelalte investiții și proiecte pe care administrația județeană le are în derulare au au ca scop crearea unor condiții de viață decente pentru oameni. Toate aceste reprezintă întoarcerea încrederii pe care cetățenii o acordă echipei PSD Dâmbovița.

Material realizat la comanda PSD Dâmboviţa.
CMF: 21240002

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Sănătatea cetățenilor, prioritatea numărul unu a candidatului PSD la primăria Titu, Laurențiu Costache

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: Peste 10 milioane de lei se investesc în modernizarea Școlii Nr.9

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați