Noapte
Zi
11 May 2024
1 min read

Laurențiu Costache, candidatul PSD pentru funcția de primar:”În echipă, toți pentru Titu! Viitorul se construiește ACUM!”

“În echipă, toți pentru Titu! Viitorul se construiește ACUM”, este mesajul pe care Laurențiu Costache, președintele PSD Titu și candidatul formațiunii politice la funcția de primar la alegerile locale care vor avea loc în luna iunie, pe data de 09, îl gransmite tuturor locuitorilor orașului.
La acest scrutin, Partidul Social Democrat va fi pe poziția unu pe buletinul de vot, toți candidații intrând în campanie electorală pe data de 10 mai.
Astfel, Laurențiu Costache și-a reluat întâlnirile cu locuitorii orașului Titu, întâlniri în cadrul cărora își prezintă proiectele pentru dezvoltarea comunității.
Prima zi de campanie Costache împreună cu echipa sa a fost prezent în mijlocul oamenilor din cartierul Sălcuță, urmând ca, până la sfârșitul campaniei electorale să ajungă să stea de vorbă cu cât mai mulți cetățeni.
“Vineri, 10 Mai, a început campania electorală pentru alegerile locale din data de 09 Iunie 2024! PSD este pe Locul 1 ! Suntem pe poziția întâi pe buletinul de vot, atât pentru funcția de primar al orașului Titu, cât şi pentru cea de preşedinte al Consiliului Județean Dâmbovița.
Urmează 30 de zile în care vom veni în fața dumneavoastră cu oferta noastră electorală, o ofertă reală și corectă, fără minciuni, și pliată pe nevoile și doleanțele cetățenilor orașului nostru, necesități pe care ni le-am notat, în special, în perioada de precampanie electorală!
Avem alături de noi o echipă profesionistă de consilieri locali, cu oameni specializați în diverse domenii de activitate, precum, învățământ, sănătate, juridic, economie, inginerie, management, resurse umane sau securitate și ordine publică, și pot spune cu mândrie că, pe lângă echipa de consilieri locali pe care v-o propunem, venim in fața dumneavoastră și cu cea mai bună și frumoasă organizație și echipă de campanie, din ultimii 12 ani, pe care PSD Titu o are.
Campania am început-o în cartierul Sălcuța, iar până pe data de 09 Iunie vom încerca să vizităm toate cartierele, de cel puțin două ori, astfel încât mesajul nostru să fie transmis personal, fiecăruia dintre dumneavoastră.Vă mulțumim și vă suntem recunoscători pentru deschiderea și căldura cu care ne primiți întotdeauna, iar singura promisiune pe care v-o putem face este aceea că vom face tot posibilul să nu dezamăgim pe nimeni, niciodată!”, transmite Laurențiu Costache, președinte PSD Titu și candidat la funcția de primar.
Material realizat de Vocea Dâmboviței SRL la comanda PSD Dâmboviţa
CMF: 21240002

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Spitalul de Urgentă Târgoviște, precizări cu privire la spitalizarea și moartea tânărului care s-a aruncat de la etajul 1  

Articolul Urmator

Peste 400 de social democrați au dat start campaniei electorale în municipiul Moreni

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

EDUCAȚIE DE CALITATE PENTRU TINERII DIN TITU! Educația este cea mai valoroasă investiție

”Educația este vitală în dezvoltarea unei comunități solide, educația este

Operațiunea “7 apartamente” aprobată prin votul consilierilor județeni PSD

Convocată în această dimineață de joi, 29 septembrie a.c., ședința