Noapte
Zi
11 May 2024
1 min read

Peste 400 de social democrați au dat start campaniei electorale în municipiul Moreni

În acestă dimineată, peste 400 de social democrați, împreună cu Gabriel Purcaru, președintele PSD Moreni și candidat pentru funcția de primar la alegerile locale din data de 09 iunie a.c., au dat start campaniei electorale. Însoțiți de liderul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, președintele CJD și candidat pentru încă un mandat la conducerea forului administrativ județean, cu toții au luat la pas municipiul pentru a sta de vorbă cu cetățenii, pentru a le prezenta proiectele pe care doresc să le implementeze astfel încât Moreniul să se dezvolte.
„Cu multă energie și încredere, am dat startul campaniei electorale pentru alegerile locale din 9 iunie.
Alături de ECHIPA PSD, de președintele CJD, Corneliu Ștefan, candidat pentru un nou mandat la Consiliul Județean Dâmbovița, de senatorul Titus Corlățean, de deputații Radu Popa și Ionuț Vulpescu, de secretarul de stat Ionuț Săvoiu, de numeroși susținători, am mers pe străzile din Moreni pentru a discuta cu oamenii, a le prezenta proiectele noastre de dezvoltare a municipiului Moreni și a le obține sprijinul pe 9 iunie.
Angajamentul pe care eu și echipa mea ni-l luăm în fața morenarilor este acela că nicio promisiune nu va rămâne neonorată, transformarea municipiului Moreni va fi prioritatea noastră.
Suntem numărul 1 pe buletinul de vot și am încrederea că vom fi pe primul loc după alegerile din 9 iunie”, transmite Gabriel Purcaru, președinte PSD Moreni și candidat pentru funcția de primar.
“Astăzi, la Moreni, încă de dimineață, am dat startul întâlnirilor cu dâmbovițenii. Municipiul Moreni trebuie să intre în ritmul județului și să accelereze investițiile.
Colegul meu, Gabriel Purcaru, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Moreni la alegerile din 9 iunie, va face acest lucru.
De asemenea, candidatura mea la președinția Consiliului Județean Dâmbovița garantează continuarea tuturor investițiilor din județ, precum și a celor din Moreni.
Cu sprijinul dumneavoastră le vom realiza pe toate.”, adaugă Corneliu Ștefan, lider PSD Dâmbovița, președintele Consiliului Județean Dâmbovița și candidat pentru încă un mandat.
Material realizat de Vocea Dâmboviței SRL la comanda PSD Dâmboviţa
CMF: 21240002

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Laurențiu Costache, candidatul PSD pentru funcția de primar:”În echipă, toți pentru Titu! Viitorul se construiește ACUM!”

Articolul Urmator

A rămas fără permis 300 de zile! A fost prins cu 139km/h și nu a oprit la semnalul polițiștilor

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

ÎPS PĂRINTE MITROPOLIT NIFON A TÂRNOSIT BISERICA PAROHIEI GURA VULCĂNII

Încă de la primele ore ale dimineții, numeroși credincioși, dintre

Gabriel Purcaru (PSD Moreni): Investind în învățământ, investim în viitor

”Municipiul Moreni merită o schimbare, e timpul să arătăm că