Noapte
Zi
10 May 2024
1 min read

PSD Dâmbovița, start campanie electorală

Anul 2024 reprezintă un an aparte din punct de vedere electoral deoarece au loc scrutinurile pentru toate alegerile: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.
Astfel, începând din acestă noapte, vineri, 10 mai a.c., orele 00:00, se intră oficial în campanie electorală pentru alegerile locale și europarlamentare.
Pentru a marca acest lucru, reprezentanții PSD Dâmbovița, liderul Corneliu Ștefan și președinte al CJD, Daniel Cristian Stan, secretarul executiv al formațiunii politice, președinte PSD Târgoviște și primar al municipiului Târgoviște, dar și alți membri ai partidului, au susținut o declarație de presă.

Campania electorală se termină pe data de 08 iunie a.c., orele 07:00, urmând ca pe 09 iunie a.c. cetățenii să iasă la vot pentru a-și alege primarii, consilierii locali, președinții de Consilii Județene, consilierii județeni cât și reprezentanții în Parlamentul European pentru următorii patru ani.

 

Material realizat de Vocea Dâmboviței SRL la comanda PSD Dâmboviţa.
CMF: 21240002

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Prinși de polițiști că transportau, în mod ilegal, elevi către/de la unitățile de învățământ 

Articolul Urmator

Și în acest an, credincioșii au primit Aghiazmă la Mănăstirea Nucet

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

ÎPS PĂRINTE MITROPOLIT NIFON A TÂRNOSIT BISERICA PAROHIEI GURA VULCĂNII

Încă de la primele ore ale dimineții, numeroși credincioși, dintre

29 de primării vor primi finanțare prin PJDL pentru implementarea a 43 de proiecte! CJD asigură cofinanțare de 50%

Astăzi, Muzeul de Istorie din Târgoviște a fost gazda evenimentului