Noapte
Zi
16 May 2024
4 mins read

Radu Ilie reprezintă SCHIMBAREA pe care oamenii o vor în comuna Odobești

Este pentru a doua oară când Radu Ilie, tânărul social democrat, candidează pentru funcția de primar al comunei Odobești, în anul 2020 obținând un scor foarte bun situându-se la o diferență foarte mică de voturi față de contracandidatul său. Acest lucru l-a impulsionat și l-a facut să muncească și mai mult pentru a-și atinge obiectivul, pentru a câștiga. Împreună cu echipa sa, Radu Ilie vine în fața cetățenilor cu o viziune nouă, cu proiecte pe care le-a gandit în urma discuțiilor cu cetățenii.

„Țin să le mulțumesc locuitorilor comunei Odobești pentru faptul că m-au primit în casele lor, pentru căldura cu care m-au primit și m-au susținut în toată această perioadă.

Din toată această perioadă am înțeles foarte multe lucruri de la oameni, drept pentru care împreună am agreat un program pentru comunitatea noastră și am identificat împreună problemele cu care se confruntă comunitatea.

În primul rând, o necesitate vitală pe care cetățenii comunei Odobești mi-au sesizat-o este aceea a gazelor naturale. Este un proiect pe care, să fiu sincer, este propus încă din anul 2000, așa era în platforma- program din 2000 a actualului primar al comunei Odobești. Este un proiect care a fost propus încă din anul 2016 și din anul 2020, actualmente văd că propune același lucru… Ce pot să vă spun de proiectul respectiv este că este aprobat, este un proiect în asociere cu colegul și cu primăria de la Corbii Mari, în care primăria de la Corbii Mari este lider de asociere și sunt convins că, împreună cu domnul președinte al Consiliului Județean, cu toți factorii decizionali și în parteneriat cu colegul de la Corbii Mari, vom reuși să implementăm acest proiect de gaze naturale în perioada 2024-2028.

O altă problemă a cetățenilor din Comuna Odobești o reprezintă rețeaua de apă și apă uzată. Este evident că nu este precum spune actuala administrație, realizată în proporție de 48%, ci este realizată într-o proporție mult mai mică. Este un proiect de început din anul 2008 și care nici până acum nu este finalizat. În expunerile publice ale actualului edil spune că singurii vinovați sunt cetățenii, că nu se racordează. Eu nu cred că este chiar așa și cred că administrația locală, în general, trebuie să găsească și să identifice soluții, atât juridice, cât și economice, în așa fel încât să reușim să închidem acest proiect. Nu este vina cetățenilor și cred că trebuie să ne asumăm această nereușită a implementării proiectului de apă și apă uzată.

La acest moment, în comuna noastră avem două proiecte, unul pe AFM, de extindere rețele de apă și apă uzată, dar și de înființare în două sate, în Miulești și în Brâncoveanu, care sunt proiecte care le prin POIM, ale Companiei de Apă, sunt sigur că și aceste proiecte se vor implementa, sper că vor fi implementate cu succes în această perioada 2024-2028.

Cetățenii mi-au sesizat și probleme simple. Oamenii își doresc câte un parc în fiecare localitate. Actualmente, într-adevăr, avem un parc făcut la Crovu, dar un parc care considerăm noi că a fost realizat cu un efort financiar foarte mare și care, așa cum cetățenii au spus, se putea face mai bine, cu o sumă mai mică, în fiecare localitate. Este vorba de o sumă de 80.000 euro, care pentru raportat la suprafața pe care este făcut, considerăm că este destul de scump și se putea face în fiecare localitate, de exemplu cu 20.000, un lucru de bun simț. De asemenea, tinerii care, din fericire, pentru prima dată, sunt majoritari în localitatea noastră, doresc cât un teren de sport, pentru că, într-adevăr, nu există niciun fel de oportunitate și spații de recreere la nivel local.

Sigur, sunt și alte proiecte pe care, la nivel actual, cetățenii mi le-au sesizat, sunt în platforma mea program, însă nu aș vrea să discut foarte mult despre acestea. Le-am transmis deja cetățenilor din comuna Odobești și sunt sigur că toate aceste proiecte sunt de bun simț și se vor realiza implementa în această perioadă.

Din discuțiile cu oamenii am observat că cetățenii au înțeles cum stau lucrurile în ultimii 24 de ani și toți mi-au transmis același mesaj: „vrem schimbarea”. Acesta este singurul mesaj pe care l-am primit în toată această perioadă de la cetățeni.

Sunt convins că oamenii nu se vor mai lăsa păcăliți de aceiași persoană din ultimii 24 de ani. Este aceiași echipă îmbătrânită, plictisită și care apare doar o dată la 4 ani. Este foarte clar că lucrurile nu mai pot merge în sensul acesta drept pentru care consider că echipa PSD la nivel local are cea mai bună echipă care a existat în ultimii 24 de ani. Avem oameni cu experiență, dar și oameni tineri, dornici să muncească”, transmite Radu Ilie, candidat PSD odobești pentru funcția de primar la alegerile din data de 09 iunie a.c.

Material realizat la comanda PSD Dâmboviţa
CMF: 21240002

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

EDUCAȚIE DE CALITATE PENTRU TINERII DIN TITU! Educația este cea mai valoroasă investiție

Articolul Urmator

Surprins la volan deși s-ar fi aflat sub influența substanțelor interzise

Ultimele Articole

Mergisus